25. huhtikuuta 2013

Arkea ja messu-inpiraatioita

Erilainen vauva-perheen aamu! Herättiin koko porukka vasta kymmeneltä. Näitä sattuu toisinaan. Itse olen aamu-ihminen , mutta melkoinen uni-velka saa kyllä minutkin sängyn pohjalle helposti, jos siihen vain on mahdollisuus. Kesä-aamut etenkin, I-ha-nia! 


Nooh, pian päivä oli pitkällä, syötiin , touhuttiin, leikittiin ja otettiin jopa päikkärit. Pelkäsin , että myöhään aamulla nukkunut esikoinen skippaisi päikyt, mutta niin vain veteli tirsoja toista tuntia! Uskotteko? Miten teillä nukutaan? Ja te kenellä ei vielä ole lapsia, nauttikaa niistä aamuista kun kellone ei soi, nautittehan? ;)


Nyt illasta suunnittelen jo tulevaa. Jos herättäisin lapset huomenna vähän aikaisemmin , kerettäis kaikessa rauhassa ulkoilemaan. Lisäksi mennään lauantaina tosi aikasin aamusta lapsimessuille , joten onhan minun saatava lapseni sinne mukaan. No, nyt kun näin kirjoittelen herätään varmasti ajoissa ;) Zoen housut , Mini Rodini  /  college, Mini Rodini 


                                 Zackin keltainen auto-body, Maxomorra / Ruskeat legginsit, Po.p 


Niin ja niistä lapsi-messuista, menemme siis lauantaina , minä ja lapset sekä pari ystävääni. Onneksi sain Zackin kummi-tädin mukaan , ehkä hänestä on apua, lasten kanssa kun shoppaillaan ;) Muutamia vaate ostoksia olen suunnitellut, mutta hullun lailla en meinaa rahaa tuhlata. Tietty kaikki tarpeellinen... Se on asia erikseen. Mitään leluja tai ns. käyttötavaraa ei tällähetkellä kyllä tarvita. Onko jollakin ehdotuksia mitä ehdottomasti kannattaa hankkia tai katsella? Odotan kovasti Gugguu kids Fashionin tarjontaa, facebookin kautta olen jo muutaman kuukauden tsekkaillut mallistoa. Houkuttelee :) Odotan myös itse reissua kahden pienen kanssa Messukeskuksen vilinään, eväät mukaan ja paljon hyvää mieltä.

Paljon hyvää mieltä oli tässäkin päivässä. Ulkoilemaan ei keretty , tai viitsitty enää illasta lähteä. Meillä riitti puuhaa ihan kotonakin . Eilinen herkku-päivä on vaihtunut taas niin arkiseen kanaan ja salaattiin. Nopea kana-fileiden grillaus ja avot! Lisukkeeksi salaatti, käy myös riisin tai pastan kanssa ( mutta koitan välttää ) . Myös ruiskana - hamppari koti-reseptilläni ( max 250 kal ;) ) toimii!! Kanaan mausteet : suola , pippuri, limepipuri ja oregano! Bon Apetit ! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3