24. huhtikuuta 2013

Cosatto Duet Lite

Vihdoin kun tiet ovat sulat , ollaan päästy testaamaan kunnolla toisia rattaitamme. Cosaton malli jossa isompi sisarus edessä ja vastasyntynyt tai väsyneempi takana. Taka osaan meillä mahtuu pehmeä kantokoppa. Malli on tosi toimiva , saa nopeasti kasaan ja on helppo heittää auton takakonttiin. Värimaailmaa riittää valikoimista. Arki käytössä ja päikkäreillä partsilla käytetään toisen mallista vaunua , jossa parivaljakko istuu tai nukkuu vierekkäin.
Matkaan! Veli nukahti jo kun puettiin :) Kurtiksen Baby Peace on todella huippu hankinta ( vaunu suoja ) . Suojaa hyvin valolta ja niitä saa ihanissa kuoseissa ja väreissä!Tyttö tykkää ottaa rennosti , kukapa ei kun roudataan keväisillä kaduilla eteenpäin :) Hän nauttii etupenkistä!Kukas se siellä? Takana on pikkuinen ikkuna , sieltä voi seurata milloin simmut painuu kiinni. Zoe oli erittäin tarkka vauvana , valoa ei saanut tulla mistään vaunuihin. Veli torkahtaa helpommin , satoi tai paistoi ;)


Tässä profiili, onhan tämä aika raskas työntää. Renkaat pyörii 360 astetta, mutta silti. 

Reissu Ouluun on tulossa reilun kuukauden kuluttua. Riehumista lentokentällä kahden muksun kanssa , ah! Otamme nämä vaunut matkoille mukaan, se käy tosi vaivatta. 

Tuo etupenkki on tytölle kyllä tosi hyvä paikka, siitä näkee kaiken hyvin eli menossa mukana paremmin kun isoissa vankkureissa!

Näillä mennään ja kyllä lupasin , että lujaakin tarpeen vaatiessa, mihin me äidit ei pystyttäisi ;)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tää blogi!!!!!! :) Ei tarvi itse ostaa mitään ihanaa lapsille, kun ihastelee näitä vaatteita täältä. Voin kuvitella, että noi rattaat on tosi raskaat kärräillä, koska niissä on niin pienet renkaat. Mulla oli ne Phil ja Ted's rattaat, niissä on isot ilmakumipyörät, ne oli kevyet työntää joka paikassa.

  VastaaPoista
 2. oi kiitos!! joo meilläkin z-litet on paljon toimivammat isojen pyörien johdosta!

  VastaaPoista
 3. z-litet hmmmm, pitääki kattoo mimmoset ne on, alko eti kiinnostaan :). Ja haaveilin tota vaunusuojaa sillon, mutta en raskinu ostaa, mutta toisaalta, täällä lähiössä ei tarvi, ei oo esim. kaupungin ääniä

  VastaaPoista
 4. Z-line ( sorry :) ) ja malli twin , ne on kyllä todellakin oli hinta-laadultaan kaiken sen väärtit, muutamia pikkujuttuja- paino melkeen 19 kg, aikasta hankala nostella pienen ihmisen ( siksi matkarattaat hankittu ;) ) yhteinen kuomu lapsilla ( tähän saakka toiminu hyvin , entäs isompana?) isoille vaunuille pieni koritila alhaalla(??) mut on tosi helpot käyttää ja kevyt työntää, tykkään!!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3