12. huhtikuuta 2013

Koti-isi ja kevät-työ.Tänään olin niin kutsutusti rentoutumassa, eli töissä! Teen toisinaan harrastus mielessä myyntikonsultin töitä Stockmann-beatyssä. Nuoriso ja opiskelijat tekevät yleensä kesä-töitä, itse en ole vuosiin kuulunut kumpaankaan kategoriaan , mutta tänä keväänä ollessani päätyöstäni kotona päätin kokeilla jotain ihan uutta. Sydäntäni lähellä ovat myös kauneus ja tuoksut , joten mikäs tämän makeempi työ. Teen muutaman vuoron kuukaudessa , sillä tärkein työni on kuitenkin kotona <3

Tässä muutama lempituoksuni, Pradan Candy L´eau on kevään uutuus! Olin muutama viikko sitten promoamassa tuotetta ja se sai suuren suosion. Piti tietysti hankkia myös itselle. Candy Léaun raaka-aineet on valkoinen myski , bentsoiini ja herkullinen kinuski. Makeaan ei kuitenkaan huku kun tätä tuoksuttelee , sillä siinä on kiva ripaus myös sitruunaa ja mandariiniä!


Alla Italialaisen Valentinon tuoksu Valentina, joka on ihanan raikas ja kukkainen , tosi ylellinen tuoksu , arkeen ja juhlaan! Tykkään!


Töistä kotiin tullessa on siis yleensä ainakin muutama näyte purkki tai purnukka mukana , mikäs sen mahtavampaa, tai siis tietysti se , että kotona odottaa ne kaikkein tärkeimmät , lapset ja isi :)

Minulla on myös hyvä tapa ( positiivinen pahe ) ostaa aina jotain lapsille työreissuilla. Painelin töiden jälkeen lastenosastolle ja siellä odotti jo aikaisemmin varaamani kengät tytölle. Kevään rientoihin piti saada karkkimaiset vaaleanpunaiset Converse tennarit , jotka oli kantis-tarjouksessa Stockalla. Pienimmäisellä ei ole talvitöppösten lisäksi vielä koskaan ollut popoja jalassa , joten oli hyvä syy ostaa ihanat pikku tennarit myös! Siskolla on tallessa kaikkia pieniä balleriinoja , prinsessa - tossuja ja muita hepeleitä joten olihan pojankin saatava :) Tyttö oli innoissaan uusista kengistä!


Päivä oli mennyt isin kanssa kotona iloisin ja reippain mielin . Saan puhelimeeni usein kuvia lapsista päivän aikana , mikä piristää kummasti. Lapsillani on maailman paras isi :) 


2 kommenttia:

  1. Just myös blggasin consseista :). Ihan teidän väriset <3! Ja kiva, että kotijoukot pärjänneet hyvin :).

    VastaaPoista
  2. Lilli oli kyllä niin reippaana kenkiensä kanssa :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3