27. huhtikuuta 2013

Lapsimessut

Heipsankeikkaa, olipas päivä. Kahden pienen kanssa koko päivä liikenteessä on kyllä melkoista vaihtelua arkisiin koti-päiviin. Onneksi oli pari apu kättä mukana , Zackin kummi ja hyvä ystäväni. Lapsoset olivat kuitenkin super-reippaita, eikä "yhteishuutoon" eidytty kuin kerran , lounaalla. Koluttiin Helsingin Messukeskusta päästä päähän kuitenkin yhteensä viisi tuntia :)

Vauva on vielä niin pieni , että hänelle riitti katselu, hyppyytys ja pipojen sovittelu, säännöllisiä tankkauksia unohtamatta. Zoe pääsi hieman enemmän messu-tunnelmaan tutustuen palo- ja poliisi autoihin ja kurkkaamalla muutamia muita jänniä juttuja. Palomiehen kanssa piti vähän jutellakin. Zoe sai myös sovitella vähän enemmän vaatteita ja mahtoi olla kyllä kiinnostunut. Vielä ei kuitenkaan hypätty mukaan niin sanottuihin puuhamaailmoihin , eikä menty kuuntelemaan bändejä. Tyttö siis muutaman kuukauden alle 2 - vuotias.

Äiti taisi nauttia eniten. Tätä päivää lasten kanssa olin suunnitellut jo tarkkaan harkitusti aikaisemmin viikolla. Netti putiikkeja olin plärännyt valmiiksi , mahdollisia hankintoja silmällä pitäen . Eväslaukut ja muut tarpeelliset pakkasin eilen illalla ja aamulla herätin lapsukaiset matkaan. Ennen kaikkea kiva ja onnistunut lauantai kavereiden ja lasten kanssa.

En valitettavasti ehtinyt räpsiä valokuvia paljoakaan, vaikka olin kyllä suunnitellut niin tekeväni. Mieheltäni tuli viestejä jo monta "vastaa nyt , kuinka teillä menee ..!!??" ;) kunnes vihdoin kaivoin puhelimeni ja räpsäsin hänelle pari kuvaa ja nopea tekstaus takaisin, "kaikki hyvin , meillä on vaan niin paljon puhaa " :)

Tässä silti ihan mini annos messu-huumaa: Gugguu!!
GUGGUU kids fashionin verkko-kauppa avataan 10.5,  mallisto oli siis ennakko myynnissä messuilla. Arvasin netti selailujeni perusteella, että muutama vaate Gugguulta tulee lähtemään mukaan. Värit mallistossa on aivan ihanat. Niin selkeää linjaa ja hyvää materiaalia. Tank topeista tunikoihin , legginssejä , baggy-housuja sekä haalareita , vaikka millä mitalla, toinen toistaan herkullisempia! Pojalle on ollut haasteena löytää kivoja housuja ja voin kertoa, nyt löytyi, niin hänen näköiset <3 Niistä lisää myöhemmin. ( kun saan lisää kuvia ;) ) 


Ylipäätänsä messuilla oli hyvä fiilis, palvelua sai hyvin ja ennen kaikkea nämä Gugguun leidit olivat hyvin auttavaisia ja energisiä. Sellainen piristää aina. Lapset tietysti huomioitiin eri hyvin :) Hinnat olivat joka liikkeessä verkkokauppojen hintoja halvempia ja mukaan sai alekoodeja ;) Nyt olen kuitenkin niin tyytyväinen ( ja lapsenikin ) , että suljen nettikaupat hetkeksi. 

Zoen tanktop , GugguuKotona ehdittiin jo illan päälle sovitella muutamia uusia juttuja. Monesta kivasta väristä valittiin Zoen kans keltainen ;) ihana! Otin pikkasen reilun , että menee läpi kesän, ah tulispa kesä jo!!Kotimatkalle haettiin papi töistä mukaan. Näin metro matka taittui. Vihdoin kaikki neljä päästiin kotiin, väsyneinä ( papi työpäivänsä ansiosta ) ja onnellisina <3 
2 kommenttia:

  1. Kivalta vaikuttaa teidän päivä :)! Lisää ostoskuvia odotellaan ;).

    VastaaPoista
  2. huomenna lupaan laittaa, tänne ( tai kanavalle ;) ) meillä oli niin kivaa, taas sellanen hyvä-äiti päivä <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3