20. huhtikuuta 2013

Markkinat!

Viikonloppu starttasi iloisin ja rennoin mielin. Kuopuskin nukkui 12 tuntia ja tyttö oli hyvällä mielellä varustettu , heti herätessään. Päätimme siis lähteä vähän ulos, makkinoille!

Lähi torillamme on usein jotain ohjelmaa, talvisin joulumarkkinat ja sellainen ihana kota mistä saa savulohta. Nyt oli keväinen tori avattu ja paljon ohjelmaa kaiken ikäisille. Ennen kun pääsemme matkaan, on edessä pu-ke-mi-nen!


Tässä kaverilleni Hennikselle muutama otos ,Nova starin hupparista.


Neidin pukeminen sujui yhteistyössä, kerrankin! Mahtoi äitin rento asenne huokua tytöllekin. Nova Starin huppari on yhtä kokoa suurempi kuin tytön vaatteet normaalisti. Malli ei ole ollenkaan leveä, pituutta on hihoissa vielä reilummin , mutta ne saa käännettyä rullalle ;) 


verkkokauppaan tästä, väreinä on ainakin musta ja vihreä tämän karkkimaisen pinkin lisäksi. Tytöllä on paljon mustaa, harmaata, tummansinistä , mutta joskus pitää vähän neiteillä :) Ja ehkä se musta olisi ollut enemmän Zackin juttu , tässä hupparissa? 
Kohta tarkenee pelkällä hupparilla ulkonakin , nyt kuitenkin ulkovaatteiden pariin ja menoksi!


Vauva jo odottelee. Kiitos ystävämme Juulin , tämä windfleece on niin bueno!


Vihdon molemmat vaunuissa. Papi jäi kotiin nukkumaan. Nyt rullaamaan kojut läpi, täällähän on vaikka mitä ja musiikki soi! Ihanaa kun pääsin viettämään laatu-aikaa lasteni kanssa, sillä illalla on tiedossa äidin kemut, kaverin tuparit!!


Kuvaa ennen päikkäreitä. <3


Kun veli oli nukahtanut me katseltiin Zoen kans heppaa :) se oli niin jännä. "iso suu"


Muutamia otoksia keväisen torin tarjonnasta!


Pian ostetaan kevään ekat mansikat. 


Torin hulinaa!!


Vau mikäs se siellä! Lupasin , että kesällä lintsillä kokeillaan!Tyttö oli innoissaan pyörivästä karusellista. Siellä näkyi kiraffi, auto ja bambi! Vaude!

Nyt lounaalle ja päikkäreille. Varmasti maistuu kumpanenkin . Illalla minulla on tosiaan omaa aikaa nähdä kavereita ja nauttia vähän kuplivaa! Aurinkoa ja haleja kaikille<3 2 kommenttia:

  1. Oispa täälläkin tuollaisia markkinoita :)! Ja kiva, että puku on sopiva ja sille on käyttöä. Zoen vanha on myös päivittäisessä käytössä -kiitos!

    VastaaPoista
  2. joo, tuollaiset markkinat on kivoja, ja siellä oli zoelle niin paljon katseltavaa. ensi kerralla jo ehkä karuselliin tai hepan kyytiin . mukavaa piristystä äitillekin . :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3