23. huhtikuuta 2013

Mustavalkoinen.


Sain vihdoin mun uudet tyynyt ja verhot paikalleen! Verhot ovat ruokatilassa. Kuosi on ihana , mutta ottaa hetken tottuakseen , sillä edelliset oli läpikuultavat sivuverhot. Sohvatyynyjä on tulossa muutama lisää, mutta loppusilaus suunnitteilla. Kombo pelaa ihan hyvin yhteen , sillä olkkari ja ruokatila on yhtä ja samaa aluetta. Materiaali tyynyissä on ihan huippu laadukasta, kyllä tuohon jo ehkä raaskisi ummistaa hetkeksi , mutta en malta, ainakaan tänään. 


Aino - Maija Metsola "Kompotti " 2012 Hommia riittää pian pikkuiset heräävät päikkäreiltä ja uusi kierros alkaa.Täällähän se ensimmäinen herännyt pirpana jo onkin, hoksasi heti, että kuosit ovat saaneet päivitystä! Zoen Baggy-housut Popupshop , väri musta.
Pian Mieskin heräsi :) päivän väripilkku! Neule hm.


Iltapäivällä leikitään sisäleikkejä. Aurinkoinen aamupäivä on vaihtunut synkäksi vesisateeksi. Onneksi synkkyys ei näy sisällä menossa ja meiningissä , eikä edes äidin mielessä. Verhojen vaihto ja tyynyjen päivitys on juurikin sitä mitä koti-äiti tarvitsee pysyäkseen terveenä. ;) kerran Marimekolla myyjäkin sanoi "että hulluksihan siinä muuten tulisi" ja "että sittenkun sitä palaa töihin se on yhtä hullun myllyä" joten tällaista täällä. Yleensä ehdin koneelle vasta illalla, tänään oli poikkeus, lapset leikkii rauhassa ja äiti ehti ikuistaa hetkiä ja kirjoitella. Kivaa viikon jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hienot verhot! Ja tyynyt myös!

    VastaaPoista
  2. Tuo kangas on kyllä ihanaa, hyvältä näyttää :).

    VastaaPoista
  3. Kiitos ! Tykkään kans :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3