23. huhtikuuta 2013

Polarn O. Pyret -20%!


Olen itse hurahtanut lukemaan, ylläri ylläri, blogeja joissa on paljon juttuja vauvojen- ja lasten vaatteista. Olen bongannut myös suuren määrän ale koodeja ja tarjouksia :) Tässäpä yksi teille. Kolmen tuotteen ostajalle vappuun saakka 20% alennus! Tuossahan voi ostaa vaikka kaksi sukkapakettia ja yhden kalliimman vaatteen josta saa jo sitten hitsin huikeen alennuksen. Mielestäni kanta-asiakkaille kertyy hyvin pääomaa myös ihan normaalistikin Po.pin liikkeissä kun vaan muistaa näyttää henkkarinsa eli esittää kanta-asiakkuudensa. Mailiin tulee sitten muutamia kertoja kuukaudessa tietoa uutuuksista sekä kantis tarjouksia. 

Pojalleni olen ostanut aika paljon Po.pin vaatteita ja raidat ovatkin ehdoton lempparini. Myös jos lyö tyhjää kun pitänee valita seuraavan kauden ulkoilu vaatteita, olen usein marssinut Po.pille hakemaan tarpeelliset. 
Kuva: MYYMÄLÖISSÄ VIETETÄÄN PO.P+ KANTA-ASIAKASPÄIVIÄ 24.-30.4.
Ihana kesämallisto on saapunut myymälöihimme! Kesämalliston mukavat paidat, shortsit ja mekot sopivat kaikkiin kevään juhliin sekä rentoihin kesälomapäiviin.

Tarjoamme huomisesta alkaen PO.P+ kanta-asiakasetuna -20 % koko valikoimasta vähintään kolmen tuotteen ostajalle. Etu koskee sekä sisä- että ulkovaatemallistoja ja on voimassa kaikissa myymälöissämme 24.-30.4. (ei verkkokaupassa). Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.

Tervetuloa valitsemaan omat suosikkisi kevät- ja kesätuotteista klassista raitamallistoa unohtamatta!

Katso lähin myymälä: http://www.polarnopyret.fi/info/myymälämme/13/

,
Toppi 68-92T-paita 68-92


Kumisaappat 20-24   Pitkät kalsarit 50-92Paita 68-92


Tuo sininen toppi minua vielä houkuttaa, materiaali on niin pehmoinen ja topeista on tytöllä pulaa. Männä viikolla ostin sen oranssina. Malli on kaponen, mutta tarpeeksi pitkä, sopii hoikalle erinomaisesti. Onneksi tytölleni mahtuu koko 92, koosta 98 saisi maksaa jo 6 e enemmän ;) topin hinta siis 11,90e!!

Pitkiä kalsareita ostetaan aina sitä mukaa kun menee pieneksi, Mies vaihtoi juuri 68 kokoiset isompaan.

Tuo pinkki raita on kevään uutuus. Meillä on se on tytöllä bodyna, taitaa olla ainokaisia bodeja jotka päälle enää mahtuu.

Kumpparit on ostoslistalla!Viime syksyn kumpparit kokoa 20 olivat työlle jo liian pienet. Jalka on sittenkin kasvanut!! Vaatehuoneessa odottaa koko 23 valmiina , mutta niitä testatessa tuli kompurointia turhan paljon. Pitänee miettiä jos päädytään raitaan ;)


Huomenna kuvia lapsukaisista, nyt he ovat jo kiltisti unilla. Pitänee mennä itsekin.
4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkist :). Mulla mennyt tämä ohi, kun deletoin po.pin s-postin. Just laitoin S:n raitasetin eteenpäin ja seuraavassa koossa olisi kiva saada. Käykö tuo verkkokaupassa :)? T: klikkaaja

  VastaaPoista
 2. ei käy verkkokaupassa :/ sun pitäs päästä ihan puljuun nyt huilaamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Pop on munki suosikki, niiden välikausivaatteet ollu lapsilla varmaan joka vuosi ja erittäin hyväksi todettu!!! Talvihaalareista en tykännyt, liian tiukkojen lumilukkojen takia :/ Sisävaatteiksi en enää Poppia raski ostaa...

  VastaaPoista
 4. meilläkään ei ole ollut talvihaalaria, mut babytoppahousut ja takki toimi zoella hyvin. värimaailma sellainen että jää pojalle, (sininen ja musta) sisävaatteissakin käytän molemmilla ja sitten vielä kummitytölle jos eivät ole miksikään menneet. palkkapäivänä joskus raaskii riipaista, mut katsotaan sitten kun on kaksi isompaa vesseliä.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3