25. huhtikuuta 2013

PopupshopEnhän minä voinut täysin ohittaa tuota Babyshopin -20% alennusta ( tästä verkkokauppaan!) Illan pimeinä tunteina surffasin vielä netissä samalla suunnitellen lasten vaate hankintoja messuilta.Popupshop - fi.babyshop.comTytölle olen vastikään tilannut Popupshopin baggy-housut , ne on vähän paksumpaa materiaalia kun perus legginsit , eli juuri soppelit kun välikausihousuja ( ulkohousuja ) ei enää tarvitse. Partsilla on tarennut nukkua päikkärit jo rennoilla byysillä, joten toiset piti vielä hankkia. Nämä housut on myös ihanan väljät eli alle voi huoletta tempasta sukkikset ja tadaa ei muutakun ulos!
Toiset ovat mustat ja nämä sopii erinomaisesti pinkkien Conssien seuraksi :) Kaikkea hyvää pitää olla aina vähintään kahdet ;) Nyt rauhoittumaan äiti hyvä! Joko te olette käyttäneet alekoodin?

Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat , kaikki kommentit ovat tervetulleita tuoreelle bloggaajalle :)

4 kommenttia:

 1. Eikä, ihanat housut! Ehkä pakko ostaa myös..

  VastaaPoista
 2. no niin on kyllä! ei muutakun shoppaileen :)

  VastaaPoista
 3. Jostakin syystä mulla muuten ollut pari päivää ostoskorissa noi samat ja S:lle ne farkunväriset :). Nuo on tietääkseni vähän ohuempaa matskua, mutta ei haittaa, ilmat lämpenee kohisten :).

  VastaaPoista
 4. no nyt sitten vaan klikkaamaan , zoelle hyvä koko se 2-3y , mäkin aattelin kuvan perusteella et pikkasen ohkasempaa, kun en tuoteselosteesta mitään silleen saanu irti. mut hyvät varmana jo 28 e tais jäädä hintaa joten ei paha. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3