13. huhtikuuta 2013

Prinsessa ja Mies.

...Rakkaalla lapsella on monta nimeä, vai kuinka se menee. Tyttöä on isi kutsunut jo raskausaikana Prinsessaksi ja niin se on edelleenkin. Tuo veikeä ja iloinen taapero on kyllä aika hemmoteltu tapaus, sekä toisinaan myös itse Prinsessa. Hän pitää kiinni viimeiseen saakka omasta tahdostaan ja tykkää olla huomion keskipisteenä, aina. Lemppari puuhaa on ponkkareiden ja pinnien söhertäminen päähän sekä meikkaaminen äitin meikeillä. Tyttö mallailee ja peilaa itseään , vaikkakaan prinsessa-vaatteita ei kauheasti arjen tohinassa päälle pueta.Prinsessa on nimeltään Zoe.

Mies, hän on poikamme, pikku-veli, vauva. Kuinka olla yhtäaikaa Mies ja Vauva, no tietysti Mies-vauva.  Mies sai nimensä heti synnyttyään. Hän oli niin jykevä pakkaus, ei itkenyt juuri lainkaan ja mikä kampaus! Hiukset oli kuin geelillä laitettu , tummat ja vähän laineita, juuri silleen kun nelikymppisillä bisnes-miehillä ;) Vaikka kuinka kylvetti tai haro hiuksia , kampaus vain pysyi ja pysyi. Zoe kutsuu Miestä tietysti vauvaksi. Vauva sana oli siskolle tuttu jo ennen vauvan saapumista perheeseemme ja sillä nimellä hän kutsuu veljeään edelleen.  Minunkin on helppo edelleen puhutella poikaani nimellä Mies, vaikka virallinen nimi on ollut tiedossa jo alkuraskaudesta ja paperillakin jo kuukausia ;) 


,Käytän Mies nimeä niin paljon, että jopa lastenvaatekaupassa tokaisin, "sitten pitäs saada jotain Miehelle"

Mies on nimeltään Zack.

Mies on luonteeltaan rauhallinen ja joustava. Hän ei turhasta nosta meteliä. Nukkuu , syö , leikkii, ihmettelee ja ennen kaikkea hymyilee ja nauraa :) Hänen suuri idolinsa on oma sisko. 

Odotan kovasti toisaalta kuinka nämä lapsoset kasvavat ja kehittyvät, millaisia miehiä ja naisia heistä kasvaa. Sitä matkaa on maailman hienointa seurata , aitio paikalta , äidin silmin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3