24. huhtikuuta 2013

Rentoilua.

Muistakaahan kaikki ottaa välillä rennosti! Meinaa itselläkin unohtua turhan usein, sitä vaan nipottaa ja nipottaa ja juoksee askareesta toiseen. Työt kotona on tehty sitten kun päätän niin, ne ei nimittäin tekemällä loppuisi. Tässä nuorin on juurikin asian ytimessä :)

 Zackin body: Mini Rodini / Housut Po.p 


Zoen kengät Nike

Tyttö sovittelee kenkiä, uhups oliko kuraa pohjassa. Nooh ei se kai ole niin justiinsa?Iloinen mieli on tietysti kaikkein tärkein , tiedetään , aina ei hymyilytä. Onneks vauvalla on hymy herkässä<3


Kuvassa Zack punnertaa itseään konttaus asemiin ! Kuva sumea , syystäkin.
Siellä se äitin tyttö leikkii kiltisti, hyvä mieli. Papi oli myös kotona koko päivän, arki-vapaat ovat luksusta tässä perheessä!
Illalla kun lapset menivät nukkumaan , piti vähän herkutella. Minulle kassillinen heseä ja miehelle protsku-patukka :D Haen harvoin noutoruokaa , mut nyt oli poikkeus.Lupaankin siis hyvin pian postata jotain terveellisempää menua. Mutta mikäs tämän rennompaa. Hese sijaitsee ihan kotinurkilla, onneksi siellä tulee käytyä kuitenkin tosi harvoin ;) Vapun jälkeen alkaakin sitten taas tehotreenit . I Promise! Mitä vappu suunnitelmia muuten teillä? Me aijotaan silloinkin vaan rentoutua ja juhlistaa kotona perheen kesken. Onhan tämä yhtä rentoilua <3

4 kommenttia:

 1. Mä jäin raskaana ollessa koukkuun hesen kanahamppariin, mäkin ei kelpaa. Pitää olla hesen :) Täälläkin pitäs alkaa syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän. Kunhan vaan saan aloitettua niin helpottaa :) Eiköhän mekin tässä perheen kesken olla ja herkutella vappuna. Jos kauniit ilmat ni ois kiva mennä käyskentelee johonkin ihmisten ilmoille..

  VastaaPoista
 2. No niimpä , toivotaan , että säät sallii !!

  VastaaPoista
 3. Me ei olla mietitty koko vappua vielä ollenkaan! Varmaan juurikin rentoudutaan, L:lle lupasin ilmapalloin ostaa :D. Ja katsotaan lätkää..

  VastaaPoista
 4. Kyllä kai munkin pitää pallot hankkia, vähän fiilistä, sitten nakkeja ja juustonaksuja. vaikka vappu onkin örveltävien opiskelijoiden juhla, miellän sen kotona mukavaksi kesän startiksi ja ennen kaikkea jotain kivaa lapsille :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3