15. huhtikuuta 2013

Rentouttavaa Marimekkoa!

Ei päästy ulkoilemaan ei, vettä sataa ja sataa, noh onneksi sentään lumi sulaa! Päätin tänään päikkäri aikaan poiketa Marimekon verkkokaupassa ja Hobby Hallissa. Mukaan tarttui nyt verhot , tyynyliinoja sekä muutaman sohvatyynyn päälliset. Saatan monesti selata tunti tolkulla Marimekon kankaita ja suunnitella väriläiskiä kotiin. Nyt kuitenkin päädyin mustavalkoiseen ;) Kotimme on toistaiseksi aika avara , joten yksityiskohtia on varaa viilata.

Nyt keväällä olen kuitenkin hulluna väreihin! Tykkään , että kodistamme huokuu kuva siitä , että täällä asuu kaksi pientä lasta . Keittiön pien-tekstiileissä on väriä  ja muutenkin keittiössä roikkuu erilaisia kirjavia ruokalappuja , jääkaappia koristaa muutama Iittalan magneetti :)


Tämä Kompotti sarja on tällä hetkellä mun lemppari. Tähän kirjoon on tulossa vielä jatkoa , juu, se paketti postiin , jonka tänään tilasin. En itse juo kahvia, mutta tee ja mehu-hetkiin sopii siirtola puutarhan pikumukit. Uskon kuitenkin, että mieheni saa pian nauttia aamukahvinsa Kompotti mukeista ;) ne on aika herkullisia !


Nämä pöytä tapletit ostin siinä uskossa , että Zoe tykkää niistä ja niin olikin . Hän luettelee kaikki hedelmät katsellessaan kuosia. "nami nami" raikaa :) Ne on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja napata uudelleen pöytään. Ruokaillessa keskittyminen olenaiseen on usein vaikeaa ja silloin voi ihastella Marimekon omenaa, persikkaa, sitruunaa , sipulia ;)

Karkuteillä kuosin päällystetyt puuvilla ruokalaput hankin vastikään. Huomasin kun nuorempi alkoi syödä perunaa , että näitähän saa olla kaksin verroin ja pesemässä koko ajan . Lisäksi Zoen vanhat laput olivat tarkemmin katsastaessa ihan hirveessä kunnossa. Yksi on säilynyt , mutta sitä Prinsessa ei suostu päällensä pukemaan , nimittäin Baby Björnin laadukas ruokalappu, jossa on jämäkkä kaukalo, mutta ei niin ei. -Au , hän tokaisee, kun hiukset jää muka kiristys remmin väliin. Onneksi nämä uutuudet kelpasi ;)


Täällä pienin nautiskelija. Soseita menee maidon ja vellin lisäksi pari ateriaa päivässä. Unet ovat parantuneet ehdottomasti kiinteiden aloitettua. Siksipä lisään ateria määriä pikkuhiljaa, niin sanotusti muutamaa vara ässä hihassa ;) Reipas hän on ollut aina ja niin vaan kasvaa ja reipastuu edelleen! Suojavarusteet valmiina ja aterioimaan!

Verkkokauppaan tästä : uudet kuosit ja paljon muuta ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3