16. huhtikuuta 2013

Säilöäkkö vai kierrättää?

Tänään tein pikaista inventarioo kotona. Joitain lasten vaatteita lähti myyntiin Po.pitus sivustolle Facebookkiin ja muutama tuote Tori.fi:lle. Paremmista vaatteista ja leluista koitan saada muutaman latin takaisinkin , mutta perus vaatteita lähtee kesällä Hietsun kirppiksellä pilkka hintaan! Läheisille ystäville olen usein tarjonnut tavaraa ilman , sillä sitä kuitenkin on joka kaappi täynnä jos alkaa kaiken säilömään. Mekin ollaan saatu niin paljon , joten kierrätys kunniaan!


Zoen lempipuuhaa ei todellakaan ole rauhallinen kirjojen lukeminen , mutta tänään tyttö kaivoi esille ruoka kirjansa. Useimmat kuvat hän osaa suomeksi ja espanjaksi. Espanja on meidän toinen kielemme kotona. Papin äidinkieli.


Kuvassa Zoella on päällä Mini Rodinin legginsit ja t-paita. Asusta tyttömäisen tekee t-paidan wing-hihat. Tänään tyttö halusi korun kaulaan ja tietysti nutturan takaraivolle. Näin nättinä odoteltiin Zackin kummitätiä kylään! Tällasia herttaisia ja hyvälaatuisia vaatteita laitan jemmaan muutamia silloin tällöin, niiden käytyä pieniksi. On kiva näyttää niitä lapsille kun he ovat isoja. Tyttöjen vaatteille meillä on kyllä oma perijätär nimittäin vastasyntynyt lasten serkku ja minun tuleva kummityttöni Amppu.

Mini Rodinin vaatteet sopivat pienokaisillemme tosi hyvin. Ei tule nukkaa pesussa ja vaatteiden koot täsmäävät hirmu hyvin käyttäjän mittojen kanssa.Tämä Zackin veluuri puku on Popin ihanuus. Puku on yksi niitä ostoja jotka odottivat kotona valmiina jo ennen pojan syntymää. Jopa papi oli mukana shoppailemassa tätä pukua. Hihan ja lahkeen suut ovat käännettävissä sukiksi ja tumpuiksi. Koko on 62 cm ja se menee edelleen. Myös poika on menossa kovaa vauhtia eteenpäin. Tässä puvussa on  paljon tunne arvoa ja aijonkin säilyttää sen aarre kaapissani <3

Kummitädin lähdettyä alettiin iltahommiin, keräsimme leluja ja laitettiin paikkoja kuntoon. Tyttöni lausui ensimmäisen kolmisanaisen lauseen, "mihin meni junat" 

Siellähän ne , pöydän alla <32 kommenttia:

  1. Täälläkin odotellaan pojan kummitätiä kylään :). Kivaa päivää söpöliineille <3!

    VastaaPoista
  2. jee :) kummit on kivoja!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3