17. huhtikuuta 2013

Sisarusten välistä rakkautta...

Vauva on reilu 4 kuukautta, eikä vieläkään herätä suurta kiinnostusta iso-siskossa. Joskus vauva saa pusun tai pikku-apurin vaipan vaihtoon , mutta harvemmin . Zoe touhuaa ja leikkii omia leikkejään ja on toisinaan hyvinkin mustasukkainen vauvasta. Tämä huomion kipeä leijona-taapero on erittäin dramaattinen sille päälle sattuessaan eikä silloin kukaan ei saa rauhaa. Tyttö pitäisi aina nostaa jalustalle. Joskus jopa äidinkin hermo alkaa ollu lopussa, mutta onhan se kova mimmi <3 hyvä niin. Ja ainiin, eihän ne omput kauas puusta putoa.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Nyt rinsessa nappasi kaikki purkit vauvalta , niissä on kivoja muotoja ja värejä vauvankin silmälle, mutta ei. Zoen ilme kertoo kaiken ;)


No ota nyt sitten yksi purkki! Suoraan päin vauvan kasvoja. Au kuinka reilua. Onneksi vauva ei hevillä säikähdä.


Zoe kellahtaa vauvan kanssa samoille leveleille :) Rauha maassa. Zoesta on tullut taas vauva, tuttipullot käyttöön ja alahan äiti syöttää. huh. Niin ja mites isi, "joo, se on ihan mun pikkurillin ympärillä" tuumii Zoe ;)


Vauva tykkää siskosta tosi paljon. Zack viihtyy sitterissä tunnin jos toisenkin kunhan kuulee ja näkee siskon helinää ja hälinää ympärillä. Joskus sisko tuo ihan kunnolla leluja vauvalle , se on hellyyttävää. Aamuisin sisko kysyy ekana "missä vauva", päikkäreiden jälkeen "vauvaa??" -vauva nukkuu vielä , vastaan. Meidän vauva on kova poika nukkumaan ;)


Ajattelin ensin , että joudun varmaan photoshoppaamaan kuvia tekstiini , mikä minulla pyöri päässäni. Turhan usein nimittäin veijareita ei saada saman salaman alle. Nappasimpas muutaman kivan kuvan kuitenkin. Lasten valokuvaamisessa käytän harvemmin meidän järjestelmäkameraa, Iphone 4 S toimii työkalunani ja on aina valmiina. 

Kuvassa Zackillä Popin  kietaisu-body ja samaa väriä olevat baggymäiset trikoohousut. Villasukat on kutonut yksi lähikaupan mummeli. Arvostan niin paljon käsitöitä , mutta en itse osaa yhtään. Zoe hyppäsi vauvan luo nahka-asussaan <3 


Aivan yli-södet töppöset, nämä jää varmasti äidin aarteisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3