14. huhtikuuta 2013

Sunnuntai, päivistä parhain?

Sunnuntaisin meillä pyritään vaan rentoutumaan. Yleensä en tuolloin käynnistä pyykkikonetta tai imuria :) Pukeudutaan rentoihin kotivaatteisiin ja suunnitellaan tulevaa viikkoa, sekä nukutaan pitkään!! Kyllä, jopa lasten kanssa se toisinaan on mahdollista, sillä kuopukseni nukkui viime yönä kaksitoista tuntia ilman eväs taukoa <3

Aamupäivällä isompi veijari vaati ulkoilua , joten tehtiin pieni lenkki yhdistettynä kauppa reissuun. Pienikin hapen haukkaus tekee hyvää. Kaupasta haetiin marjoja ja hedelmiä raikasta salaattia varten. Iltapäivällä kaverini Oulusta saapuu kylään Zoen ikäisen tyttönsä kanssa. Huippua!

                  Zoen sunnuntain rentoilu vaatteet on PoPin perus kalsarit ja vaalean punainen body. Väri sopii tytölle kuin karkki suuhun sunnuntaina! Vaunuissa roikkuminen tarkoittaa , että nyt on laitettava töppöstä toisen eteen! Check oranssit sukat, olen hulluna oranssiin!!!Ready to go! Takki on PoPin uutta kevät mallistoa. Välikausi vaatteita on etelässä käytetty jo kuukauden päivät. Ennen kaikkea arvostan takissa ja housuissa niiden tuulen ja veden pitävyyttä. Takin värikkäät yksityiskohdat mahdollistaa eriväristen asuteiden käyttöä, metsästän keltaista huivia ja kumppareita kevään touhuiluhin. Pipo on PoPin trikoinen ihanuus, helppo kuin mikä ja sopii hyvin päähän! Tyttö käyttää vaatekokoa 92cm, mutta nämä uutuudet ovat kokoa 98 cm, saan näin kaiken hyödyn irti ja värimaailma mahdollistaa sen, että Mies voi periä ne ensi vuonna :)


Lökäpöksyt jalkaan ja niihin mätsäävät body ja pipo. Tykkään PoPin vaatteiden yksinkertaisuudesta ja siitä , että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Olen myös hulluna siihen , että saan pukea sisarukset toisinaan samiksiksi :) se on minusta jotenkin yli söpöä ;) Tämän setin päälle sujautettiin nopeasti Popin windfleece haalari , käännettiin lahkeen ja hihansuut ja valmis , arvostan helppoutta , mitä tulee pukemiseen!


Pian koti olikin täynnä naisia kun kaverini saapui tyttönsä kanssa. Perheen pienimmälle se kelpasi hetken kunnes päätti lähteä toisille päikkäreille. Minä sain vaihtaa kuulumisia, tyttöjen leikkiessä yhdessä. Ihanaa piristystä päivään! Me äidit juoruttiin, mistäs muustakaan kuin lasten vaatteista...

Zackin kengät joista jo aikaisemmin postasin , ovat jalassa super ihanat . Ne on kevyet vaikka voimaa onkin jo jaloissa. Näillä voi hyppyyttää itseään kyykkyyn ja ylös , äidin sylissä tietysti. Ihana sunnuntai kaikin puolin , vaikka mitään ei suunniteltukaan , tuli taas puuhattua yhtä sun toista , parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3