26. huhtikuuta 2013

Täydellinen yhdistelmä

Olen etsinyt pojalleni muutamia college haalareita kevään lopulle ja kesäksi. Talvella sisällä niille ei niin tullut käyttöä , eikä nyt välikausihaalarin alle ole tarvinut hirveästi paksumpaa kuin trikoohousut ja body, poika on kuitenkin enimmäkseen vaunukopassa vällyjen alla.

Ostin Po.pitus - kirppikseltä collegehaalarin käytettynä, sillä liikkeestä en löytänyt nyt keväällä yhtäkään joka olisi kokoa 74 cm, kaikki jumpsuitit olivat baby-mallistossa (50 cm - 68 cm) . Ajattelin , että college haalareille tulee nyt heti sitten käyttöä kun windfleece käy kuumaksi. Vaunuihin on helppo kuitenkin pukea "puku" . Muutama pitää vielä metsästää ja yksi haalari onkin postissa, matkannee koti-ovelle ensi viikolla.

Tässä kirppis-löytö! En yleensä osta mitään kirpputoreilta, ne on minun juttuni vain myyjän roolissa, mutta tämä pisti silmään niin , että piti laittaa tarjous menemään.


College haalari, Po.p / pipo, hmKuvassa oleva raita pipo on saatu pari kuukautta sitten, koko on juuri sopiva Miehen päähän :) Ja värit, mikä mätsäys! Keltainen ja oranssi ovat tällä hetkellä lemppari värejäni, mutta ennen kaikkea tykkään pukea pojankin värikkäisiin vaatteisiin, eikä pinkki raita siellä täällä ole kuin plussaa! Haalarin harmaa pohja on silti ihanan letkeä rentoon haalariin.

    Tässä keväinen yhdistelmä. Iloinen käyttäjä valvoi melkein koko päivän , joten oli aikaa ottaa kuvia ja naureskella. 


Miehen lakanat, Finlayson.


Materiaali oli säilynyt käytetyssä puvussa tosi hyvin , pehmeyttä on , eikä nukkaa tai muutakaan kulumisen merkkejä, olen siis erittäin tyytyväinen. Nyt viikonlopun viettoon, mihin nämä viikot oikeen hurisee... No blogijuttuihin <34 kommenttia:

  1. Ihana asu <3 Nää on muutenkin tosi suloisia kuvia Zackista :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että kirppisostoskin meni nappiin :)! Näyttää kyllä kivalta ja raikkaalta, sopii hyvin Zackille :).

    VastaaPoista
  3. kiitos tuulia ja lotta, tykkään !! Juuli, niin on ihan pojan näköinen<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3