21. huhtikuuta 2013

Vapaa-ilta.

Tsup tsup, lämmin keväinen lauantai alku-ilta ja äiti pääsi hyvillä mielen vähän stadin sykkeeseen. Alku drinksujen jälkeen Iquanassa matkasin kohti Kruununhakaa ystäväni tupareihin! Pikkasen lilaa luomeen ja hiuksia kiharalle. Toimii. Fiilis on mahtava kun arkisen pölyn saa huuhdottua ja olemusta freesattua muutamilla jutuilla.

Hankin vastikään Vilasta korvikset ja kivan mustan korun . Nämä yhdistäisin aika perus paidan kanssa. Paita on hiukka löysä , mutta ei liian telttamainen , just rento. Vaikkakin raskauskilot ovat karisseet jo hetki sitten olemattomiin on huomattavasti helpompi pukeutua löysään yläosaan. 


Tässä paita , tykkään kovasti. Materiaalikin on kiva iholla ja hihojen leikkaus toimii hyvin yläkroppaan , ei liian t-paitamainen. Käytän mustaa , valkoista ja harmaata suurimmaksi osaksi , eikä poikkeusta tapahtunut tänäkään viikonloppuna. Ehkä joku päivä uskallaudun itsekin kuviin . Räpsin kuvia monesti Iphonella peilin kautta, kun minua ahdistaa jos joku kuvaa ja pitää "olla kuvassa" . arrrgh. No mutta, tärkeintä on , että itsellä on hyvä fiilis ja mukava olla, mitä tulee ulos lähtemiseen :)


Pikku apuri :) ei tullut edes itkua kun äiti sanoi heipat!


aaaaah , Marimekolla osattiin! Tuparilahjassa ulkonäkö on "puoli ruokaa" . Haluisin itekki tällaisia paketteja ;) ja lahjan saajakin taisi tykätä.


Ja pian juhlahumu oli täydessä käynnissä. Näin pitkästä aikaa montaa hyvää ystävää ja juoruja riitti. Välillä niin kaipaa piristystä ja irtiottoa! Juotiin kuplivaa , naposteltiin ja kuunneltiin hyvää musiikkia! Aamulla parhaat olivat vielä nukkumassa , eli äiti oli vastassa <3 Puuhkuin intoa leikkimään ja halimaan, vaikkakaan olotila ei ollut mitä parhain ;) nyt on jo ikävä arkea, mikä on mitä ihaninta kahden lapsen äitinä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3