30. huhtikuuta 2013

Vappu

Kesä on pian täällä! Se on mielestäni vapun sanoma. Vappu kotona lasten kanssa , mitä juhlaa! Ei enää örvellystä, laulamista kaduilla taikka baarijonossa notkumista. Vaan, yhdessä oloa, värikkäitä ilmapalloja, serpentiiniä , pitkään valvomista. Hyvää ruokaa ja juomaa. Eka vappu yhdessä , me neljä <3Palloja, Zoe tykkäsi :) Tässä odotellaan vieraita ja sylitellään, vauva oli vielä unilla, joten laatuaikaa äidin helmoissa<3

Vappuun kuuluu nakkeja ja


itsetehtyä perunasalaattia.


Grillistä makkaraa! Mieheni loihtimat guacamolet eri vahvuuksilla, nachoja ihan taviksina ja juuston makuisina (nami) chilin kanssa. Etu-alalla ystäväni leipomat munkit. Lapset olivat heti tosi nälkäisiä ja me aikuisetkin napsittiin urakalla ;)Pirskeet täydessä käynnissä, Zoen ja Zackin kavereina Merirosvo ja Keiju .

Zoen paita Papu / housut Popupshop. Zackin body Maxomorra /sukkikset Po.p


Näin tytöt leikki reippaasti, pian kaikki lelut olivat esillä , niinkuin pitääkin. Lapset nauttivat. Me aikuiset juoruttiin ja rentouduttiin . Parasta!

Illalla leffan ääreen mieheni kanssa, tietty nopsa päivitys blogiin ja nyt nukkumaan , pitkään<3

Puss o kram. 

ps. jään odottamaan innolla teidän vappu kuvia.


2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teidän vappu :). Ja niin kivat nuo Zoen pökät :). Meiltä ei taida vappukuulumisia irrota, suora paluu arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä kivaa , kiitti <3

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3