30. toukokuuta 2013

baby plehat!

Vauva ja uudet Babiatorssit , on muuten hienot, sopivat ja suojaavat! Sangat on muovia joten kestää ainakin pikkasen vääntöä.Body Aarrekid , lasit Babiators

Voin kyllä nyt muutaman käyttö kerran jälkeen jo suositella laseja. Puolivuotiaalle lasit eivät ole liian isot ja reilu kaksi vuotiaalle koko 0-3v saattaa mahtua vain nippa nappa. Tosin sangat venyy leveys suuntaan hyvin , mutta pituutta sangoissa ei ole ainakaan liikaa. Malli on huippu hieno ja minusta ns. hellavarainen päässä, kevyt, ei luisu pois ja päälle laittaminen sujuu helpommin mielestäni kuin sellaiset missä kuminauhat. Ja onhan nämä ihan huipputyylikkäät. ;) Linssin mainos tarrassa luvataan 100% suoja uv-säteille ja Pilkeoptiikka myöntää vuoden takuun laseille ( sis katoaminen ) .

Näitä helle päiviä siis lisää. Huh hei , pikkasen paloi jo olkapäät itsellä ulkona tänään, nooo ei haittaa!! Mitä teidän päivään kuuluu?


10 kommenttia:

 1. Ihana aurinkolasimalli, siis mies :). Vaikuttaa kyllä hyvältä ostokselta!

  VastaaPoista
 2. Mageet ovat lasit ja poika taas niin komiana :)

  Niin, että voisi lasit just mennä meidän esikoiselle, tuo koko, 50cm päähän?
  Vai olisiko parempi suosiolla ottaa isompi koko? Kyllä alan itse kallistua enemmän myös näihin, kuin julboihin. Julbot siirtyi nyt pikkuveljelle ja sopivat hänelle kyllä hyvin. Meidän julboissa ei ole enää kuminauhaa, mutta sit on jesperistä toiset jotka ovat nauhalliset, nämäkin pienemmän kokoiset.
  Ja ylimääräsenä ois pinkit baby banzit, niitä en viitsi ihan pojille pukea. :)

  VastaaPoista
 3. Juuli : on huiput :)


  Tiia , voin huomenna vielä sovittaa tytölle jolla pää himpun alle 50 cm ja ikää kohta 2 v . Nopeesti kokeilin tytölle ja ovat ehkä just ja just . Oiskohan noista seuraava koko 3-5 v ? Mut uskon vahvasti et menis vielä N:lle. Mut palaan huomenna faktojen kanssa :D

  VastaaPoista
 4. Siistit!! Oon kans miettinyt noita laseja, E ei vain suostu oikein aurinkolaseja päässään pitämään.. jos nuo vaikka pysyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä on helpot ja vois tykätä ;) kannattaa pukea ulkona auringossa päähän , helpottaa lasta , ehkä jopa niin paljon että antaa olla lasien päässä :D meillä taas on kaksi reipasta lasien käyttäjää , siksi panostinkin;)

   Poista
 5. Babiatorssit on kyllä ihanat. Meillä on mustat. Mielestäni ne ei vaan oikein pysy kunnolla silmillä. Kokoajan saa olla laittamassa paremmin, jotta suojaisivat silmät. Poika myös vaihtelevasti antaa pitää laseja. Mutta onhan nuo super tyylikkäät!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä auttoi kun väänsi vähän sankoja ( jotka joustaa huippu hyvin ) jokaisen kasvot vähän erilaiset , mut saatiin täällä silmille hyvin !

   Mustat on mageet myös !

   Poista
 6. No kyllä on hyvännäköiset lasit!! Niin söpis pikkuinen arskat päällä :) meillä ei pysy päässä kun lenksulla olevat, eikä nekään aina..

  VastaaPoista
 7. marluska: joo , olen kuullut , että toisinaan tositosi haastavaa hommaa tuo silmien suojaus:) Ihanaa kesää laseilla tai ilman ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3