11. toukokuuta 2013

Beau LOves & Papu

Tässäpä kuvia uusista shortseista! Väri on aivan ihanan keltainen ( parempi kuin ajattelin) , kangas pehmeää ja mitoituskin meni nappiin  ( tytön vaate koko 92-98cm , pituutta varmaan vähän vajaa 90cm). Vaippa mahtuu hyvin , haaremi mallin johdosta. Malli ei ole tiukka ja istuu niin kuin pitääkin, kerrassaan mukavat.


Kuvissa myös Papun huppari , jota voisi myös hehkuttaa! Niin pehmeä ja mukava, koko 86-92 oli nappi valinta sillä mallissa on pituutta ( kyselin mittoja Lillasta ennen tilausta). Olikohan tämänkin hupparin niska - helma-mitta yli 40 cm. Kaponen ehkä hieman , mutta se tekee siitä hyvin istuvan. Hauskat yksityiskohdat kuten kuosi hupun sisäpuolella ja nappi hupparin pää aukolla tekee hupparista täydellisen. Aika tyttömäinen mutta miksei pojillekin, varmasti jää pikku veljelle.


Veli seuraili tarkasti aamu päivällä siskon leikkejä. Siskon meno on toisinaan aika villiä. Vierestä seuraan kun vauvan pää ja katse koittaa pysyä mukana. Eiköhän nämä pian ala leikkimäänkin vähän yhdessä? hmmm vuoden päästä ;) 

Mitä tykkäsitte shortseista? Joko teillä on paljon kesä vaatetta lapsille valmiina? Viime kesän vaatteista ei kyllä enää paljoa ollut lohtua tytölle, kaikki oli pieniä mitä tsuumailin ja koko 80cm vielä turhan iso pojalle. 

Ihanaa viikon lopun jatkoa ja tulevaa äitien päivää kaikille <3


2 kommenttia:

 1. Ihanat housut ja huppari! Tekis kans mieli ostaa tuo huppari E:lle.Kesä vaatteista onkin pieni stressi, huomasin että pojalle on vain yhdet shortsit kesäksi! Täytyy varmaan lähteä ostoksille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa , ostoksille :)
   Suosittelen tuota hupparii niiiin paljon <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3