22. toukokuuta 2013

Bonjour shortsi-ilmat!

Muistan kun pienenä kysyttiin kesän alussa aina veljeni kanssa kilpaa äidiltä "joko on shortsi-ilma?" sitten oltiin ihan mielissään jos oli. :)

Tässä kahdet uudet shortsit kuvissa. Nuo Beaun on ne hehkuttamani Babble pantsit , pojalla koko 6-12kk. Joten sopii myös shortseiksi, mutta yltää nippa nappa nilkkaan. Toiset on nuo Aarrekidin salaperäinen laakso kuosin , ns. pussi shortsit. Koko on pojalla Aarrekidissä 80 cm , hän on noin 8 kg ja himpun alle 70 cm pitkä.

Lisäksi meillä on parit  hm:n shortsit siskolta perittynä, ne on aika kivaa perus trikoota , semisti pussi malliset myös. Lopussa mallini väsyi , eikä saatu niistä kuvia. Hm:n shortseissa koko on 80 cm , sisko käytti niitä 10kk iässä ja pojalla siis ikää reilu 5 kk.


Aarrekid

Tilasin hetki sitten muutaman eBBen bodyn , nekin koossa 80cm, Laatu vaikuttaa pehmeältä, eikä ole ollenkaan lörppö, kesti ainakin kivasti pesun. 

Babble Pants Beau LOves , t-paita Beau LOves.
Nyt toivotaan , että shortsi-ilmat palaavat eteläänkin ja päästään ulos. Vauva tosin vielä katselee vaunuista, mutta sisko haluaisi kovasti takas kiikkumaan ja puistoilemaan. Tänään satoi vettä koko päivän , mutta uskon kovasti "sateen jälkeen on poutasää" 

Nyt katselemaan hömppää teeveestä , mm. Erilaiset äidit ois menossa boksille. Mitä äiti / vauva ohjelmia te katselette? ;)

7 kommenttia:

 1. Näyttävät oikein hyviltä, eikä näyttäisi niin paljoa pussittavan kuin luulin.

  Ai, erilaiset äidit tulee. Onko ne uusinnat vaiko uusi kausi alkanut?

  VastaaPoista
 2. uudet alkaneet! :)

  joo ei ne pussita , kivasti vaan vähän silleen löysät. Ei oo tosiaan mitään tekemistä niiden pussihaalareiden tms kanssa. ( mitä Aarrekidillä on myös. Koko siis himpun iso.

  VastaaPoista
 3. Kivat noi Aarrekidin shortsit just tuollein reiluina :).

  Mä en katso mitään mammaohjelmia, salkkarit ainoa vakkari katsottava :D.

  VastaaPoista
 4. juuli: miten katsotko rakas , sinusta on tullut pullukka, aika kiva sekin ;)

  joo , ei oo pesty viel soreja , luvattiin vain 5 % kutistumista , minkä kärsiikin .. pojan koko on vaan mulle niin arpa käsittää :)

  VastaaPoista
 5. tiia: ne olikin vanhoja jaksoja :))

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi aarrekidin pussipökät! J on kyllä söpö mallikin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia ! Nuo on kyllä kivat !

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3