7. toukokuuta 2013

eBBe

Hola Amigos! Osaisiko kukaan antaa minkään tyypin vinkkiä eBBen perus bodeista? Hinta on aikasta jees. Eli n 10 e luokkaa/ body, hm bodytkin on kivoja ja tosi käytännöllisiä, mut näissä ois ehkä pikkasen enemmän styleä ;) Meijän poitsu kasvoi tosi nopeesti nyt 68 cm vaatteista ulos. Jotain pientä on tuolla jemmassa siskolta, mut nää eBBet vois olla aika hyviä?Kommentoikaa, plussia ja miinuksia? Vaatekaappi huutaa tyhjyyttään bodyen osalta. Hirveen hienoja ei sottasen syömisen takia tarvi olla , mut pehmeitä, perusvärejä, suht laadukkaita yms.ja saa ehdottaa muitakin merkkejä!! Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy yks ebben raita-body eikä siitä kyllä löydy moitittavaa, laatu on mielestäni hyvä ja body on tosi pehmeän tuntuinen eikä ole pesussa miksikään mennyt :) En sitten tiedä onko noilla raita bodien laadulla eroa perus bodeihin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kuullostaa hyvältä , ja itseasiassa mietin myös yhtä raitabodia kaveriksi ...

   Poista
 2. Meillä ollut ebbejä, ovat kyllä hyviä hinta/laatusuhteeltaan :). Aika pientä mitoitusta, S:lle jäi joku aika sitten 74 pieneksi, eli ota kokoa isompi, mitä muuten ottaisit. Noi on just kivan simppeleitä, kiitos kun muistutit, voisin meillekin bodyvajeeseen muutaman ostaa :).

  VastaaPoista
 3. okei, ostoskorissa on harmaata ja mustaa , ehkä joku väriläiskä, pitääpä muokata koria , osa oli 80 toiset 74 niin kaikki 80 sit ?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3