7. toukokuuta 2013

Harmaa-keltainen

Harmaata vaatetusta meillä löytyy paljon kaapeista. Jos ostan miehelleni joskus jotain vaatetta, se on harmaata. Viimeisimpänä hän taisi saada Benettonin kylpytakin , harmaa. Harmaa ja keltainen vaan passaa mielestäni niin hyvin yhteen. Tänään oli taas sellainen aamu, kun halusin pukea lapset yks yhteen ;) Kaapista puhtaana löytyi tällaista.
Zoen toppi Gugguu, legginsit Mo´i , Zackin body hm , housut GugguuHarmaita Vallilan tyynyjä on Zoen huoneessa ja lattiaa piristää Vallilan keltainen citrus matto. Vauva pääsi jumppaamaan, tyynyläjän keskellä on turvallista :) Nyt siivoamaan, iso pyykkikasa odottaa , osa puhtaana, osa märkänä koneessa ja lisää likaisena. Lisäksi jonkun pitäisi tarttua imuriin ja sen jälkeen moppiin. Astian pesukoneessa on puhtaita ( maailman ärsyttävintä ;) ) hop hop hommiin. Tällaista arkea meillä.

Iltapäivällä suunnitellaan vähän kortteja mummulle ja memelle <3 Ketä te muistatte tulevana sunnuntaina?

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää harmaa-keltainen yhdistelmä! Kortteja pitäisi täälläkin tehdä,molemmille mummuille ja isomummuille myös :)

  VastaaPoista
 2. Oikein kivalta näyttää, kaikki niin kivoja ja raikkaalta näyttää :)

  Meillä ei ole astianpesukonetta, mutta juurikin ne puhtaitten astioiden laittaminen kaappiin on se ikävin homma.

  VastaaPoista
 3. kiitos . tykkään itsekin pian on kotikin vähän siistimpi ;)

  VastaaPoista
 4. Se on vielä niin piristävä väri tuo keltainen! Meillä kävi just tiskokoneen korjaaja ja jälleen kone toimii (Jei!) ja pitäs kans siivoushommiin ryhtyä tässä..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3