31. toukokuuta 2013

kukat ja kesä

Suvivirttä lauletaan huomenna monissa kouluissa  , kesälomat alkaa. Vaikka omasta Suvivirrestäni on jo muutama vuosi aikaa , on silti hyvä fiilis niiden puolesta jotka saavat toikkarit ja kiitos niille opeille jotka ovat kovasti tehneet töitä lasten ja nuorten eteen koko vuoden. Muistan vieneeni kukkia opelle aina ennen kesälomaa.

Kävelimme aamulla puistoon ja kuvattiin kesäisiä kukkia tytön kanssa matkalla. Matkalla olevan ylä-asteen piha oli jo hiljainen. Sen sijaan meidän puistossa riitti tohinaa. Juttuja muiden vanhempien kanssa, reippaita ja villejä lapsia, iloa ja säpinää.


Tytöllä , pipo Aarrekid, tennarit Nike, toppi Anive for the minors, leggarit Hebe
Lähiön ihanat ja vihreät puistotiet!
Pojalla kengät Converse, pipo Aarrekid, lasit Babiators, body Mini Rodini , housut Beau LOves
,

Loma mieltä siis ilmassa! Kollegani saavat pian pitää ansaitut vuosilomansa, meidän isinkin odotettu loma on jo kohta ovella, sekä lasten mummu lupasi vierailla meillä Oulusta lomansa alettua! Vaikkakaan kahden lapsen kanssa kotona oleminen ei niin lomaa aina olekaan, julistan minä tänään meidän kesän ja loman alkaneeksi :) Kippis!


3 kommenttia:

 1. Itsellä myös muutama vuosi takana valmistumisestani, mutta olen myös ihan onneissani kun taas valmistuu uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita. Ovat työelämän tulevaisuus :)

  Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. tiia: kiitos :)

  lasit mahtuu meidän taaperollekin , veikkaisin , että 3 vuotiaalle kyllä pienet. en saanu nyt kuvaa mut ihan jees varmana N:lle :) ja tosiaan monet liikkeet myy et helpostihan pääsee sovittelemaankin .

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunista teidän puistotiellä :). Sinulle on tunnustus blogissani <3.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3