19. toukokuuta 2013

Lapset

Sunnuntai ja vasta päikkäri-aika menossa. Me ollaan jo kolmisteen , siis minä ja lapset puuhailtu vaikka ja mitä. Nyt molemmat ovat unilla ja minulla omaa aikaa. Miten onkaan energiaa peuhata lasten kanssa ihan erilailla kun on hetken poissa kotoa.

Aamu alkoi perus jutuilla, sai taas pukea aika kesäistä vaatetusta päälle. Tosin ulkona on nippa nappa +20 ja tuulista. Pukemisen jälkeen , peuhattiin vasta pedatussa sängyssä.


 Kuva kimarassa Zoella päällä, teeppari  Papu , shortsit  Beau LOves.  Ulkona housut  Mo´i,  college  Mini Rodini, kengät Nike, pipo Aarrekid . Zackin vaatetus , body Mini Rodini,  housut  Beau LOves  /Babble pants. Ulkona collegehaalari / Mini Rodini Syötiin suolakeksejä vielä ennen ulos lähtöä, meinasin ensin niitä evääksi , mutta Zoe ehti nappaamaan ne ja pyytämään jo lisääkin. Vauva rentoutui vaunuissa , siskon kiikkuessa ja kävelessä pihalla. Hirmu kauan ei ehditty olemaan ulkona. Mahdollisesti mennään pitemmäksi aikaa päikkäreiden jälkeen. 

Illalla meinataan olla vaan, leikitään mieluisia leikkejä ja höpötellään. Joskus touhutessa huomaa kuinka tärkeät sylittelyt ja halit unohtuvat. Tänään panostankin lähellä oloon ja halitteluun. Lapset , ovat ne kaikki kaikessa.

2 kommenttia:

Jokainen kommentti on ilo minulle <3