21. toukokuuta 2013

Levähdellään levähdellään..

Olen itse jo hiukka paremmissa voimissa, mutta kyllä tuo flunssa vielä pitää meidät kotosalla. Vieraatkin piti peruuttaa tältä päivältä ja vain olla. Zoella on nyt kuumetta , mutta ihmeen reippaita nuo taaperot ovat flunssankin kourissa. Ennen kaikkea tyttö ottaa kaikki lääkkeet , myös nenätipat , mielellään! Välillä levähdettiin sohvalla ja unille marssittiin jo puoli seiskan aikaan.

Pikku-Mies on vielä säästynyt flunssalta. Hänelle kokeilin tänään vähän kesävaatteita , joissa on ollut hieman kasvunvaraa , mutta ihan jees ne passas. Tykkään, ihme kyllä t-paidoista vauvalla, vaikka olen aina ajatellut , että body sen olla pitää. Muutama teeppari on hankittu kesäksi ja ne on kyllä aika kivoja päällä ja helppoja vaippa-hommissa. Nyt pitänee vaan odottaa , että päästään ulkoilemaan aurinkoon.

Toppi Pop, Housut MO`I

Shortsit Aarrekid, T-paita Beau LOves.Mitä tykkäätte punaisesta pojilla? Mä tykkään ja kannatan, saas nähdä kuinka kauan Mies antaa pukea itsensä punaiseen ;)


Vaihdoin puoli valoilla vielä lakanat kaikille , nyt siis puhtaisiin lakanoihin unille...


4 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet :)
  Kyllä minä tykkään värejä käyttää pojilla, punaistakin. Mies taas ei hyväksy mitään punaista päälleen :)

  Kuinka nuo shortsit, ovatko pussimaiset ja kuinka ne istuu?
  Nämäkin on mietinnän alla monet kerrat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat veivät ihan mennessään.. Niin paranemisia sinne, ja toivottavasti Zack välttäisi flunssan.

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo po.pin toppi :). Ja ehdottomasti punaista myös pojalle, tykkään :).

  Kiva, kun Zoe antaa laittaa tipat, meidän neiti ei varmasti suostuis ;).

  VastaaPoista
 3. Tiia: joo ne on pussimaiset, voin kuvata niitä paremmin ja aijoinkin :) vyötärö on ( PikkuOtuksesta sain mittoja ) pikkasen reilumpi mitä luulin. ja koko 80 cm .Materiaali aivan ihanaa, nyt tekisi mieli jotain tytöllekin Aarrekidiltä , tykästyin.

  ja Kiitos.

  Juuli: Zoe on tosi reipas ja hyvä noiden lääkkeiden kanssa. Toivotaan ettei Lillin tarvitse kääntyä nenätipan puoleen ;) Toi popin toppi on ostettu ihan tsägällä, mut se on yks lemppareista kyllä.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3