2. toukokuuta 2013

Myrskyn jälkeen on pouta sää

"Niin ja on oltava yksi huono jotta muut voivat olla hyviä" , mut ennen kaikkea , juhlan jälkeen koittaa arki. Vapun päivä saatiin viettää täällä etelässä hyvinkin aurinkoisissa tunnelmissa. Kävin kavereiden kanssa Kaivarissa piknikillä sekä terassikausi aukaistiin espan Kappelissa. Onneksi en ottanut lapsia vaunuineen mukaan sillä turut ja torit olivat kyllä tupaten täynnä. Lapset viihtyivät kotona papin kanssa, joka oli syöttänyt tytölle ison kasan nakkeja ja munkkeja, onneksi vauva oli saanut myös herkullisen marjasoseen.

Tänään pidettiin lasten kanssa koti-päivä. Sisäpäivään kuului huima pyykki vuoren raivaus, paljon tiskiä , siivoilua, mutta tietysti myös leikkejä ja lemppari sarjoja telkusta.Kuvassa vielä leikitään serpentiinillä, joskus kaivetaan joulu-paperitkin askarteluihin , joten mikäs tässä :)Jähmettyneenä seuraillaan Nick Jr kanavaa :) tiukkojen tilanteiden pelastus.


Paita Papu / Legginsit Papu


Tukka hyvin , kaikki hyvin, tuumii tyttö.


Poika sai vappuna 5 kk rokotukset ja on ollut vähän känkkärä ja väsynyt , tänään hänkin oli jo paremmissa tunnelmissa. Rankkaa tuo juhliminen. 


Mitä te odotatte seuraavaksi? Kesälomaa? ;)

3 kommenttia:

 1. Meillä laitettiin heti serpentiinit piiloon, meni pienemmän suuhun kaikki niin pois vaan. Tässä on paljon odoteltavaa, meidän kaikkien synttärit on tässä keväällä-kesällä, risteily ois tiedossa, ulkomaan siskot tulee kylään, tietty se isännän kesäloma, mökkeilyt, yyterin rannat.. The list goes on and on.. :)

  VastaaPoista
 2. Vai vauva oli saanut marjasoseen ;)? Täällä odotetaan viikonloppua, helatorstain vapaata ja äitienpäivää, näin lyhyellä tähtäimellä :).

  VastaaPoista
 3. Marluska, teillähän on paljon kivaa tiedossa. Kyllä meilläkin eniten miehen kuukauden kesälomaa odotetaan :)

  Juuli, joo marjasoseen sai, mut illallinen jäi väliin :) isit :DD

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3