16. toukokuuta 2013

Puistossa

Aivan uskomattoman hienot ilmat jatkuu. Toivotaan ettei loppua näy! Vähän kyllä on pölyset asfaltit , joten Think Positive , jos sade saapuu , se siivotkoon :) näin hienoja juttuja ollaan hommailtu.
Meidän "lähiössä" on tällainen aivan ihana puisto. Puistossa on muutamia puisto-tätejä , joille voi jättää isompia lapsia tunniksi pariksi huoltoon :) Pihalla on aamusta iltapäivään paljon leluja , kuten kuvissa olevat rekka, mopo ja Zoen lemppari eli kottikärryt. Lisäksi paljon kiikkuja isoille ja pienemmille. Useita liukumäkiä, joista toistaiseksi uskalletaan tulla alas vain avustuksella ;) Ja mikä parasta hiekkalaatikko , joka on täynnä toinen toistaan kiinnostavempia leluja. Hiekkalaatikossa onkin aina iso joukko lapsia, mikä on kivaa vaihtelua Zoelle. Tyttö on vähän arka menemään isojen leikkeihin , mutta viihtyy hyvin ja seuraa tomerasti. Puitossa on lisäksi pieni rakennus , mistä löytyy vessat ja ruuanlaitto mahdollisuus eli mikro. Ulkona on kivoja pöytäryhmiä , nyt tänään jopa kera aurinkovarjojen . Aivan mahtavaa. Aika aamusta kuluu kuin siivillä puistossa ja aina on kiire lounaalle. Kerrassaan kivaa vaihtelua koti hommiin. Ulkona ollaan viihdytty päivittäin tunteja ja tunteja. 

Millasia puistoja teidän lähipiirissä on ? Ja mitä toivoisitte ulkoilulta? Meillä on täällä ainakin ihanat maastot liikkua ja toistaiseksi muutama puisto riittää ja oman pihan keinut. 

4 kommenttia:

 1. Meillä on kyllä kehnot puistot teihin verrattuna. Perus puistovermeet löytyy, mutta ei puhettakaan hiekkaleluista, tädeistä, saatikka huoltorakennuksesta. Vähintään joku pöytä tuoleineen pitäisi olla, että voisi eväitä syödä.

  Noh näillä mennään ja viihdytään nytkin :).

  VastaaPoista
 2. joo, en tiennyt talvella vielä moisesta. tsekkaa kuva missä Zoe oikeen ui hiekkaleluissa. :D on meillä omakin mopo tietty ja hiekkaleluja mut eipä tarvii raahata mukana. yks täti toisessa puistossa vinkkasi tuota ja olen ihan myyty. :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Jos teillä ollaan luopumassa tutista kohta niin meille saa lahjoittaa :) meillä kotona tehdään tuteista reborn nukeille sopivia. Myös tuttinauhat ja tuttipullot käypi. Mailia saa laittaa: lenfuuma@gmail.com

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3