20. toukokuuta 2013

saikkupäivän fiilistelyä ja ale-koodi.

No niin , joka paikassa hehkutaan ihanasta kesästä ja nyt täällä ollaan kesä-flunssassa. Ainakin me vanhemmat. Mieheni on jo palannut saikultaan töihin ja tänään oli sitten minun vuoroni olla oikein kunnolla flunssassa. Onneksi buranalla ja levolla ( niillä muutamilla tunneilla ) on pärjännyt pitkälle. Niin ja mieheni aivan ihanalla päivällisellä jonka hän valmisti yhdessä lasten kanssa.

Tuli mieleen , että sinkut jotka olette vielä toistaiseksi ilman jälkikasvua, ja saikkupäivänä katselette sinkkuelämää sohvalla villasukat jalassa , ahhhh , olen niin kade. On ihan kauheeta täristä kuume horkassa ja samalla laulella pienen pientä veturia , lämmittää ruokaa ja pestä kakkapyllyjä. :)

No mutta, tapanani ei ole valittaa , eikä suinkaan olla negatiivinen , sillä ei kauaksi pötkitä. Siispä tämmöinen meno meillä oli.


Sanoin muutaman kerran Zoelle , että levähdän , menehän sinäkin levähtämään ja tyttöhän kellahti lattialle ja otti rennosti.


Koko päivän tyttö oli eri reipas , vaikka hänelläkin pikkasen on yskää ja nenu vuotaa.


KaksiKuningasta toimitti meille paketin maanantai - aamun ja saikkupäivän piristykseksi. Olen ihan kreisinä keltaiseen ja näinhin Babble pantseihin , joten sieltä ne nyt tuli :) Zoella koko 2y.

Tässä vielä mallailua, kesä-liisa :) Koon 2 lahje on nippa nappa nilkkaan. Paremmin sopivat pussimaisiksi shortseiksi, kesähousuja ei ole liikaa, vieläkään , eikä keltaista ;)


Vauva taitaa ainakin toistaiseksi olla ilman minkään sortin flunssan oiretta. Ja epäilemättä , ruokahalukin tallella! Pikkasen roiskuu rapatessa. Hieman menee vaatetta vaihtoon ja pyykkikone laulaa päivän aikana, mutta tätähän se arki on.


Nyt sänkyyn lepäämään. Toivotaan huomisesta parempaa päivää ja toivon , että olen jo sen verta kunnossa , että päästää ulkoilemaan.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

ps. Kaksi Kuningasta tarjoaa -20% kaikista normi hintaisista tuotteista , vielä muutaman päivän .Tästä verkkokauppaan ja koodiksi midseason .

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Ihana tytsy keltaisissa! Meilläkin tuo ruokailu sotkuista puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , eiköhän tästä päästä elävien kirjoihin!

   Miten se onkaan noin sotkuista , korvat , kaula , kaikki ruuassa! ;) onneks on kohtalotovereita <3

   Poista
 2. On kyllä ihanat nuo housut, haluan kans :).

  Meillä S syö aika siististi, pelkkä kaukalo kaulassa (vrt. siskonsa, joka verhottu Ikean kaapuun ja kaukaloon) eikä yleensä edes vaatteet ryöty. Lattialta toki löytyy ruokaa, mutta vaatteita ei tarvitse joka kerta vaihtaa.

  Toivottavasti voit jo paremmin <3!

  VastaaPoista
 3. Juuli: pukisin itsellekin nuo housut päälle milloin vaan :)

  kiitos. me koitetaan parantua.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3