4. toukokuuta 2013

tytöille mekko-ale!

Miniq:ssa on tänään mekko-ale. Verkkokauppaan pääset shoppailemaan ainakin tänään -20% alella, koskien koko mekko valikoimaa! Mun lempparit on Aarrekidin musta mekko tai musta valko raidallinen.


aarrekid-mekko-blackaarrekid-mekko-black-stripes

Kokojakin on hyvin vielä saatavilla. Itse vielä arvon olisiko tarvetta, tosin kesällä on kyllä tulossa juhlia ;) Onko teillä mielipiteitä tai vinkkejä Aarrekidin vaatteista tai juurikin näistä mekoista? Verkkokauppaan ei tarvitse mitään koodia , vaan mekoissa on suoraan alennettu hinta.Body Po.p /  baggyt Popupshop


Tänäänkään ei kyllä ole mekko päivä. Mekkoja tulee itseasiassa käytettyä tosi harvoin. Sen sijaan tyttö on ihanan pinkissä asussa ja hiukset pörröllä, tarpeeksi herttaista? Meidän mekkojen hankkimisesta vastaa usein lapsien mummu tuttavallisimmin Meme. Hän on kantanut tytölle mekkoja jo ennen syntymää niin paljon , että niistä riittäisi varmaan koko naapuruston prinsessoille. Pitääkin tehdä mekko-kollaasi tänne piakkoin ja ehkä ryhtyä tuumasta toimeen, pukea Zoe mekkoon. 

Nyt odottelemaan vieraita , mukavaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Zoe on kyllä tarpeeksi herttainen ilman mekkoakin <3! L:llä on vain yksi mekko, olen myös huono niitä pukemaan enkä kaipaakaan lisää. Ei ole noista Aarrekidin mekoista kokemusta, mutta merkillä minusta aika nafti mitoitus noin muuten.

  Ihanaa viikonloppua teillekin :)!

  VastaaPoista
 3. Voih,toi tukka on kyllä mahtava! Ja ihanan vaaleanpunaiseen puettu tyttö! Noi baggy malliset housut on kivat,onkohan noita pojillekkin? Popupshopin vaatteita ei meiltä vielä löydy. :)

  VastaaPoista
 4. Herttainen tyttö :)

  Jos olisi tyttöjä, niin kotiuttaisin tuon raitamekon :)

  Mukavaa viikonloppua sinne myös :)

  VastaaPoista
 5. Juuli, joo ehkä meilläkin käytettään nyt niitä mitä on :)

  Noita popupshoppeja on myös sinisenä ja mustana , ainakin babyshop ja lillacompany niitä myy. - pojalle myös loistava malli!!

  Tiia, kivaa lauantaita sinulle ja pikkuisille :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin ehkä vähän laiska mekon käyttäjä tytöillä. Arjessa housut on vaan käytännöllisemmät. Kesähelteillä kyllä sit käytän enemmän mekkoja..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3