6. toukokuuta 2013

Unelmia ja arvontaa.
Ihan ekaksi , kaikki lastenvaatteisiin hullantuneet äidit :) jos et ole jo osallistunut Beau LOvesin huppari-arvontaan niin teeppäs se täällä! Toinen arvonta , johon kannattaa sujahtaa löytyy tästä. Molemmissa ihan upeat palkinnot , sopien äidille (naisille) ja lapsukaisille. Hupparikin on mielestäni juurikin sopiva sekä pojalle , että tytölle. Nepä siinä , tällain sitä vietellään ilta-aikaa. Taustalla Suomen lätkämatsi.

Muutama vaate mistä tällähetkellä unelmoin tytölleni on
  Mä oon aina vähän heikko postaan näitä kuvia. Mut nää Beau LOvesin haaremisortsit. Joo, perusmustat, mutta sopisi niin monen värikkään yläosan kanssa , ja pinkkien Conssien :) arrgh. Kesä!

Papu, Nappihuppari Sitten tämä Papun huppari. Väri on juuri perfect , tosin ei ehkä hiekkalaatikolle tai ruokapöytään ;) mutta muutoin , tykkään harmaasta ja Zoen siniharmaat silmät passaa kaiken harmaan sävyisen kanssa yks yhteen. Pikkasen nätimpi, tyttömäinen , varmasti ihanan pehmeä. Hmmm.. pitää suunnitella ja myydä edellisiä alta pois, kierre! Mutta tässä kierteessä on ihan kivaa roikkua ja jakaa kuulumisia muiden hurahtaneiden äitien kanssa. Mut tää on jotenki aivan Ihana. Mä sekosin hillitysti Lapsimessuilla Papun vaatteiden kanssa ja ehkä juuri siksi muutama juttu jäi mieleen, tai siis kaiveleen mieltä ;) Tässä vielä Lilla companyn linkki / Papu.

Minun oma pikku - unelmani on , että olisi jo se kesä ja ennenkaikkea mieheni kesä-loma. Ah, pääsisi itsekin rannalle, terassille, voitaisiin vuoro aamuin nukkua pitkään ja ehkä joskus jopa koko porukalla <3 Tänään ulkona oli jo niin kesäistä!!

Varusteena vielä kokonainen setti välikausi vaatetta, sormikkaat , pipo ja välillä huppukin sekä tytön lempparit aurinkolasit :D ( mutta oliko liikaa vaatetta? )

 Ei tyttö ainakaan yltäpäältä hiessä ollut. Päikkäreille sen sijaan riittää legginsit , pipo ja takki . Hanskoja en enää laita eikä paksumpiakaan housuja tarvitse. Tyttö nukkuu monesti kaksikin tuntia vaunuissa partsilla.
 Vaunuunkin pilkotti aurinko, mutta onneksi se ei haitannut unia ...

Lisää vauhtia äiti! Ja vauhtia nyt myös kaikki sammakkomiehet, kesän sää-ennusteita odotellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3