27. toukokuuta 2013

Vauva oppii

Viikonloppuna löytyi varpaat ja peukku sille :) Meidän poika ei ole hirveän taitava käsistään vielä. Leluja on alkanut vasta vastikään hakemaan ja viemään suuhuun. Sen sijaan ryömimään hän oppi neljän kuukauden iässä ja nyt nousee konttaus asentoon, siinä kuitenkin niin lujaa heijaten , että kaatuu navalleen nopeasti. Intressit kullakin <3 

Body eBBe , housut Po.p lasit hm 

Aurinkolaseja piti kokeilla siskolta, eikä ne nyt niin kamalan isot olleet. Poika piti niitä päässä ainakin huomaamattaan mielellään. Ei mitään vastusteluja. Leikittiin ja soviteltiin. Pää ei ole siis leveydeltään paljoa siskoa pienempi ja nyt on tilattu yhdet Babiatorssit ;) katsotaan kuka saa! Ulkona poika venkoilee vaunussa kuin heinämies jos aurinko porottaa silmille, joten pakkohan sitä on suojat saada. Tulisipa ne pian.

Huomenna poika täyttää jo huimat kuusi kuukautta Keskiviikkona pääsemme neuvolaan, pitääpäs sitten kertoa kuulumisia. Joissain jutuissa poika on kuin vanha tekijä ja pesee ikätoverit mennen tullen :) mutta on juttuja missä pitää pinnistellä ja harjoitella , kuten esimerkiksi syöminen. On ihanaa seurata tämän yksilön kehitystä , reipas äitin Mies.


7 kommenttia:

 1. Onnittelut pienelle miehelle, komeasta iästä ja taidoista :)

  Minä en ole vielä osannut päättää kummat esikoiselle hankkisin, julbot vai babiatorsit. Onko tietoa missä noita b. Laseja myydään?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiia :)

  Mä tilasin b:n lasit pilkeoptiikka.fi verkkokaupasta , liike heillä on Helsingissä Ruoholahdessa ja vaikka asutaankin metron varrella niin arvaa vaan oliko helpompi klikata netistä. Missä päin muuten asutte, varmaan löytyy kun googlettelee niin lähin liike jos haluaa käydä livenä hankkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos tästä. Olis kiva päästä sovittamaan niitä, kuinka istuu pojalle, ennen ostopäätöstä.

   Poista
 3. Mahtava tukka :) Ihania nuo pienet, meinaa tulla vauvakuume kun näitä kuvia katselee.

  VastaaPoista
 4. Maria: Kiitos , lastemme hiuksista saa kyllä kiittää lasten isää ;) Onneksi ei itellä ole vauva-kuumetta, näissä kahdessa alle kaksi-vuotiaassa riittää hommaa :)

  VastaaPoista
 5. Meillä muuten varpaat vieläkin kadoksissa, tai ainakaan niihin ei tartuta. Tosiaan, intressinsä kullakin :).

  Ihana mies, arskoissaan ja ilman <3!

  VastaaPoista
 6. Juuli: ai mä aattelin et Sulo on jo varmaan kolme kuisena roikkunu varpaissa. Mut joo ihan eri tosiaan , Zoe söi varpaita ihan pienestä pitäen , ehti katsella selälleen köllötellessä. Tosin pojat tietää ihan varmana miten jalkoja käytetään ja ne on kyllä pää kopassa ainakin löytyneet.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3