25. toukokuuta 2013

Vauva tarvitsee aurinkolasit.Heips vinkkejä kaivataan lasten aurinko-laseista. Meillä tyttö on niin villi kaikkien asusteiden suhteen , että tälle kesälle aurinkolasitkin on hankittu hm:ltä, että jos jonnekin tippuu / hajoaa niin ei tunnu missään. Ylläriksi hän vielä pitää niitä mielellään. Vauvana tytöllä oli astetta "suojaavammat " ja paremmat , en nyt muista merkkiä, mutta enää ne ei kunnolla silmille mahdu.

Tykkään tuosta Babiatorssin mallista, voisikohan koko 0-3v olla reilu vauvalle? Ajattelin kyllä kääntyä näiden puoleen, onko teillä mielipiteitä Babiatorssin lasten aurinkolaseista?
Mitäs tykkäätte, värejä riittää kyllä varmaan kaikille :)


4 kommenttia:

 1. Vauva-ajan meillä on ollut julbot käytössä. Esikoinen niitä kovin venytteli ja taivutteli, ei ole miksikään mennyt. Nauha ollaan saatu kyllä laseista hukkumaan.
  Sitten on jesperistä jotkut omat, jotka menee pään ympäri. Ne olen kyllä hyväksi todennut meille, kun niitä ei heti revitä pois ja pysyvät tallella :)

  Näistä laseista ei kylläkään ole kokemusta.

  VastaaPoista
 2. joo, meilläkin oli tytöllä se nauha / kuminauha pienenä. Veli on kyllä silleen rauhallinen , että saattaisi antaa lasien jopa olla päässä? Kuminauhasta tyttö ei nimittäin tykännyt yhtään , aina piti löysyttää ja koittaa varkain pukea päälle :)

  nää on mun mielestä poikamaiset :) ja siis ennen kaikkea kehuttu suojaamaan uv:lta hyvin , mitä kai ei voi sanoa noista hm:n laseista. tosin lapset on loppupeleissä lyhyttä aikaa suoraan katseessa aurinkoon ... hmm..

  VastaaPoista
 3. Meillä L:llä viime kesänä oli julbot ja S:llä nyt. Ovat kai hyvät, mutta kumpikaan ei anna lasien olla päässä. Ei auta kuminauhat tai muut. Babiatorsit himotti hankkia, mutta ei taida kannattaa, pysyvät varmasti vielä huonommin päässä.

  Luulen, että tuo pienin koko on vielä miehelle iso, parempi ehkä tyttöjen ikäiselle? Ainakin tämänsuuntaista muistan lukeneeni.

  VastaaPoista
 4. joo, mäkin luin et saattaa olla iso, "reilut koot" mut aattelin ottaa yhen parin ja Zoe pitää ihan tosi tosi mielellään joten sitten hänelle ( paremmiksi laseiksi) jos ei natsaa miehen kans.

  siis antaako Lilli nyt laittaa lasit? tai siis laittaako hän lasit ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3