18. toukokuuta 2013

Viikonloppu

Tänään minulla oli pitkästä aikaa vapaa-päivä kotoa ;) Menimme ystäväni kanssa Hietalahden kirppikselle myymään , mitäs muuta kuin lasten pieniä vaatteita :) Oli mukana muutama omakin paita , toppi ja muutamia laukkuja. Aamulla sain syödä aamiaista rauhassa, lapset ja mieheni olivat vielä nukkumassa. Kello kahdeksan aamulla olin jo kävely lenkillä kohti toria. Raikas ilma sai energian virtaamaan. Aurinko ei vielä paistanut, mutta sen pitäisi kyllä pilkistää päivän aikana. Matkalla pysähdyin muutaman lastenvaateliikkeen ikkunaan tiirailemaan. Omat muksut ei tällä hetkellä tarvitse mitään , mutta muutamaa lahjaa suunnittelin ystävien lapsille :) Pian olin jo torilla , missä viriteltiin jo pöytiä valmiiksi.

Tykkään tavata ihmisiä. Raskaana olevat mammat hamstrasivat meidän pikkuruisia vaatteita ja kuulumisia vaihdettiin useaan otteeseen. Monet äidit ihastelivat myös meidän tytön vanhoja mekkoja ja aika nopeasti pöytä tyhjenikin. Ehdittiin rupattelemaan äiti-kaverini kanssa niitä näitä ja pian päivä olikin pitkällä.

Vähän taskurahaa ja hyvä mieli , mahtavuutta. Sitten kotiin katsomaan lätkää ja syömään. Illalla olisi vielä luvassa Euroviisujen katselua. Tällainen päivä siis täällä.

Käyttekö te kirppiksillä? Oletteko yleensä shoppailemassa vaiko myymässä? Itse en hirveänä osta kirppiksiltä, mutta on sieltä joskus jotain aarteita tupannut mukaan tarttumaan.

Hietalahden tori / Bulevardin puisto/ Kids Avenue
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3