12. kesäkuuta 2013

DomDom

Muutamia juttuja kotiin :) Pitkästä aikaa ainakin itseä piristävä postaus. Muutama kiva juttu tuli hankittua domdomin verkkokaupasta .

Meillä on paljon lattia tilaa vapaana , joten olen hulluna kaikkiin koreihin tai säilytys pusseihin ja laatikoihin. Tavarat saa nopeesti piiloon , mutta ovat kuitenkin ihan käden ulottuvilla! Half moon kori on Ferm Livingin , olen haaveillut siitä jo kauan , ja kun raaskin niin hankin varmana muutaman lisää. Metsästin ensin sitä ruutukuosista , mutta jotenkin tuo "puoli kuu" olikin kivempi.

Kahvihyllylle tupsahti pari uutta kesä kuppia. House of rymin kupit ovat syötävän suloiset, tai pitäisikö sanoa juotavan. Hyllyllä on aina muutama kuppi valmiina , mutta mietin vielä sen kokoonpanoa. Tuo on oikeastaan ainoa paikka keittiössä missä voin pitää joitain kivoja juttuja esillä. Taustalla on kahvipurkkeja, joissa on kaikissa eri sortin röpöjä :)

Kylppäriin saapui House Doctorin säilytys pussi. Meillä on kylppärissä suht iso kaappi likapyykille, joten tämä ei ole likapyykille, vaan siellä hengailee esim fööni , kiharrin , pikkupyyhkeitä ens hätään etc. Meillä saunassa seilaa lasten amme , potta , vesileluja ja nyt siellä on tien tukkona myös tämä kori. Tosin korin työnkuva kerätä kaikki ylimääräinen sisäänsä on täydellistä, nyt päästään ainakin puolta nopeemmin saunan lämmitykseen ja onhan tuo ihan kivan rennon näköinenkin...

Ehdittekö sisustaa tai hankkia mitään kotiin näin kesän alla? Meillä on kohta noin vuoden vanha koti ja se todellakin hakee vielä monia säväytyksiä. Onneksi minulla on ainakin paljon ideoita hihassa. Pikkuhiljaa , pienillä jutuilla...

6 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja!Nuo kupit varsinkin on niin suloiset. Mulla sisustaminen menee aina puuskissa, ehkä keväällä on aina eniten intoa.

  VastaaPoista
 2. kiitos tykkään kans. joo aika puuskissa se tulee ja menee , aina ei jaksa :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja olety löytänyt! Meillä on tämä liian pitkäksi venynyt välivaihe, asunto josta ollaan koko ajan 'kohta' muuttamassa, joten kaikki hankinnat on 'sitten joskus'...

  VastaaPoista
 4. meillä onneksi ollaan jäämässä tähän nyt pitemmäksi aikaa. :) tosin joitain verhoja on esim lyhentämättä etc. ei jaksa. ;)

  VastaaPoista
 5. onko tuo teidän fermlivingin kori se isompi vai pienempi? :) mietin niiden kahden välillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin isompaa ,mut en sata varmaan muista. :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3