17. kesäkuuta 2013

isi ja tyttö...

Kumisaappat 20-24

kävivät kenkä ostoksilla. Tai toisin sanoen kerroin isillekin , että meillä ei ole sopivia kumppareita ja en ehdi niitä hankkimaan ( sateen keskellä viime viikolla ) . Haluan kuitenkin ulkoilla joka päivä lasten kanssa , satoi tai paistoi. Edelliset kumpparit jäi pieneksi ja seuraavat ovatkin liian isot pikkuruiseen jalkaan. 

Ylläriksi, isi lähti hetimiten tytön kanssa ostoskeskukseen. Otti mitat jalasta ennen lähtöä (uskomatota?) Oikeastaan ihan huippua! Kaupassa isi ja tyttö sovittivat koot 20-22 ja kotiin matkasi koko 21 joka oli oikein hyvä , sopivalla kasvun varalla. Kaupassa leikittiin junaradalla ja isi nappasi muutaman kuvan. (Haluttaisiin molemmat ottaa enemmän kuviä järkkärillä , mutta jotenkin vaan ne parhaat tilanteet tulee vastaan noin vaan ja silloin on kännyn kamera käytössä, niin tälläkin kertaa) 

Välillä on kyllä niin hienoa kun voi luottaa täysin tuohon toiseenkin "huoltajaan" ;) Hän osaa jutut yhtä hyvin kuin minäkin. Minun pitäisikin vähentää päälle päsmäryyttä  ja antaa mennä vaan niin kuin menee, sillä hyvin se menee. Meillä on ihana isi.

Pipo ja huivi Aarrekid, huppari Mini Rodini , housut Papu , kengät Po.p


7 kommenttia:

 1. Ihana ja osaava mies sinulla :).

  Minulla on kans järkkäri jäänyt päivisin hyllyyn, puhelin kulkee aina mukana niin helpompi sillä ottaa kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , ja hän kun luuli pari vuotta sitten, että vielä ei ole oikea hetki hankkia lapsia:) onko miehille koskaan;) ? Hyvin hän vetää :D

   Poista
 2. Hyvin hän vetää tosiaan :)! Onko noissa Popin kumppareissa noin pienet koot, kuulostaa pieneltä koolta 21?

  VastaaPoista
 3. Juuli: joo, meillä oli viime vuonna 20 ( ihan mini jalka silloin ) ja nyt siis muissa kengissä 23 , myyjäkin sanoi että kokoja suurennettu vuodessa, ja tosiaan välillä kiikussa noikin lentää jalasta ;)

  VastaaPoista
 4. Vau, hyvä isi!

  Meilläkin on hyvin osallistuva isi, mutta kumppareiden ostosta en ole ihan varma että selviäisikö... ;)

  VastaaPoista
 5. Laura: no niimpä, hyvä kun itse saa tytön sovittelemaan noinkin ahkerasti. Meijän isin bravuuri on Polarn o Pyret :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin teidän isi hoiti homman! Meillä iskä myös välillä yllättää, mutta sitten on myös niitä hetkiä että kysyy vielä "missä lasten yökkärit on"..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3