11. kesäkuuta 2013

Kesäloma reissu Ouluun

Matkustamista, juhlimista, yhdessäoloa perheen ja sukulaisten kanssa :) Ystäviä, herkkuja , omaa -aikaa. <3 Mitä parhain reissu tuli tehtyä. Kuvat puhukoon :)


Matkustaminen lasten kanssa on suurimmaksi osaksi muistamista, onko sitä tätä, missä , tuolla? Matkat meni kuitenkin koneessa ja kentällä hyvin. Kahden kanssa on tietysti enemmän hommaa kuin yhden, mutta onneksi meitä aikuisiakin on kaksi.


Pikkuveli nukkui molemmat matkat , aluksi vähän ihmettelyä koneessa, mutta pian nukahti äidin syliin. Siskolla sen sijaan riitti juttua ja katseltavaa.


Pian olimme mummulassa, lähipuistossa kiikuttiin ekana iltana .

Lauantai aamu oli aurinkoinen ja pian lasteni serkku ja kummityttömme sai nimen <3


Kuvissa aivan ihanat tarjoilut. Kakku oli kaksi kerroksinen ja sen kruunasi teksti Amelia Rosanna. Juhlat olivat täydelliset ja tietysti lapsen näköiset :)

 Juhlahumussa mukana Zoe ja Zack , ulkoterassilla tarkeni vähissä vaatteissa. Veljelläni perheineen on aivan ihana koti joka toimi juhlapaikkana.

<3


Mummulan lähellä on lapsille puisto jossa saa ajaa polku-autoilla ihan oikeaksi kuvitellussa liikenteessä , kaikkine liikenne-merkkeineen ja liikenne-valojen kanssa. Puistossa on tietysti varikko , parkkipaikkoja ja bensa-asema. Puisto tunnetaan nimellä Liikennepuisto. Olen itse leikkinyt Keke Rosbergiä samaisessa puistossa vuonna 1985 :) 

Ylemmissä kuvissa Zoe keräsi mummulle kukkia. Viihdyttiin paljon ulkosalla. Uudet puistot ja leikkipaikat veivät tytön ja pojankin välillä mennessään ja illat olivat superhelppoja, kups keikkaa ja nukkumaan.

Maanantaina suunnattiin vielä ystäväni Juulin luo. Hänellä on kaksi aivan super ihanaa lasta! Tyttö on saman ikäinen kuin meidän esikoinen , puhuu paljon ja hoivasi meidän vauvaa huolella. Juulin poika on muutaman kuukauden meidän kuopusta vanhempi, joten juttua ja yhteisiä asioita meillä on paljon! Oli aivan huippua nähdä ja koitamme ehkä päästä kesän aikana vielä uudestaan! Pävä meni nopeaa ja pian oli aika lähteä kotiin.


Kuvia ei tullut loppu peleissä otettua ihan hullun lailla. Kavereiden kameroissa on vielä materiaalia jota odottelen, etenkin noista aivan mahtavista ristijäisjuhlista. 

Lauantai-iltana saatiin rentoutua mieheni kanssa ravintolassa ja yöksi suuntasimme hotelliin, joten ihan koko ajan ei tarvinnut juosta lasten perässä , vaan mummu sai päävastuun. 

Lisää näitä! Vaikka niin hienoa on palata oman hellan ( ja koneen ) ääreenkin!


ps. Tänään vielä aikaa osallistua arvontaan ( ed. postaus ) ja huomenna arvotaan voittaja!!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tarjottavia ja nimi tuli pikkuiselle :)
  Mukava reissu oli varmasti, kun sai yhteistä aikaa parisuhteelle, ystäviä ja sukulaisia :)

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin Tiia :)

  Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Rentouttava reissu :) Kiva että oli onnistunut lasten sekä teidän vanhempienkin suhteen. Meilläkin odotellaan kesän reissuja..

  VastaaPoista
 4. Ihanat prinsessabileet <3

  Tosi hyvä että saitte myös yhteistä aikaa, se ei ole aina niin itsestäänselvyys, varsinkin kun teidän molempien perheet asuu niin kaukana. :)

  VastaaPoista
 5. olette siis käyneet täällä päin, joten varmasti mukava reissu ;)

  VastaaPoista
 6. Satu: kiitos, oli kyllä eri kiva reissu.

  Marluska : kesän reissut on kyllä parhaita ja joo, yksi kohokohdista oli kyllä tuo vapaa-ilta lapsista :)

  Tuulia: Juhlat oli ihanat. Joo ei tosiaan olla kahdestaan ulkona usein :) vihdoin päästiin ja oli rentouttavaa.

  VastaaPoista
 7. Amalia: kyllä vain . Olen oulusta kotoisin ja sukuni asuu siellä :) tulee käytyä suht usein ja aina on kyllä kiva käydä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3