1. kesäkuuta 2013

Löytö Ikealta

Lasten vaatteita kastuu, likaantuu , vaihtuu tiuhaan päivän aikana. Illalla pyykkiin kerätään likaiset , joitain liotellaan jo päivän aikana. Jotkut vaatteet sen sijaan saattavat säilyä seuraavaan päivään, välillä viikkaan ne kaappiin , tai heitän hengarissa roikkumaan. Vauvan bodeja saattaa hengailla myös hoito-alueella kylppärissä.

Käytiin lasten kanssa Ikealla tällä viikolla. Löysin sieltä kivan lastenmielisen naulakon. Laitettiin se eka tytön huoneeseen, mutta se meni enemmän leikiksi siellä. Siirsin naulakon sittemmin tytön huoneen nurkille , eteisen päähän jossa se palvelee loistavasti. Vaatteet joita voi pukea vielä huomenna odottaa naulassa ja jotkut housut hengasi siinä kuivumassa. Reppu on lähtö valmiina seuraavalle retkelle.

Värit ovat aika kivat ja koukkuja voi kääntää eri suuntiin. Jalustasta en tykännyt kauheena, mut ajaa asiansa ja pitää naulakon hyvin pystyssä. Vempeleellä oli hintaa 24 euroa, eli olkoon sitten pitempään tai lyhyemmän ajan käytössä niin suurta tappiota ei kyllä tule.

Tykkään laittaa kotia myös lapsille mieluisaksi ja tietysti toimivaksi.Tähän voi myös hyvin ripustaa seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, jos on kiireinen lähtö aamulla tai jos on isin vuoro pukea lapset ;) Löytynee vaatteet tästä helposti ;)

Tykkäättekö ? Miten te ratkaisette sohvalla, lattialla jne hengailevien vaatteiden shown?

Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Värikäs naulakko on kyllä ja olisi meidänkin kotiin oikein tarpeellinen. Päivältä säästyneet vaatteet ovat vaihtelevasti jonkun tuolin tai sohvan päällä.

  VastaaPoista
 2. joo , aika värikäs on , mutta eipäs hengaile vaatteet enää sohvan karmeilla... :) ( ei viiti tyhjilläänkään pitää naulakkoa :) )

  VastaaPoista
 3. Kiva naulakko :)!. Mullakin hankintalistalle eteiseen seinänaulakko, kun tuota tavaraa vaan riittää ja riittää, vaikka kuinka organisois..

  Meillä on olohuoneessa "hoitokori", jossa vaipat, rasvat jne. Jätän siihen vaatteet odottamaan illalla, jos ovat vielä seuraavaksi päiväksi käyttökunnossa. Eteisestä löytyy kaikille omat korit, joissa säilytetään pipoja, hanskoja ja huiveja. Sitten on isohko arkku, jossa on reput, viltit, peitot ja mitä näitä nyt on. Silti tuntuu monesti sisälle tullessa, että mihin nämä tavarat laitetaan.

  Mutta summa summarum, meillä lasten kamat pysyy aika hyvin hallinnassa, mutta sitten on isin ja äidin vaateröykkiö ja -naulakko (onneksi pesu-/pukuhuoneessa piilossa), joka ei paljon päivänvala kestä. Mielestäni käyn nämä läpi useamman kerran viikossa, mutta hetkessä näyttää taas samalta..

  VastaaPoista
 4. juuli: tuo äitin ja isin ryökkiö kuullostaa tutulta, meilläkin roikkuu kylppärissä, mut onneksi mulla on vaatekaapissa yks iso tila sellaselle mikä on käytetty mut voi käyttää vielä. koitan pestä vaatteita kuitenkin säästellen.

  eteisessä meilläkin pipot hanskat jne aika järjestyksessä, mut jotenkin nyt kesällä hattua, lippaa shotsia , toppia lapsilla siellä täällä ja varsinkin kun ovesta lähdetään monta kertaa päivässä ja vaatteilla on myös kiva leikkiä ja opetella pukemaan. seinänaulakoista meilläkin joku hieno suunnitteilla eteiseen, zoella oma jo onkin.

  hyvältä kuullostaa tuo hoitokori, meillä on kylppäriin niin lyhyt matka , että tarpeelliset saa nopsaa sieltä, tosin tää viltti, hoitoalusta jne koppa on olkkarissa :)

  mut tykkään tuosta , jotenkin zoen näkönen ja kiva kun saa tarpeelliset hollille.

  VastaaPoista
 5. Huomasin naulakossa gugguun hupparin, kuinka teillä on kestänyt? Ei ole varmaan samaa huonoa tuuria ollut kuin meillä.

  VastaaPoista
 6. tiia: se on pojan , en ole pessyt vielä kertaakaan , mutta alussa tsekkasin huolella läpi ja hyvältä näyttää. ja reklamaatio kyllä lähtee jos nappi irtoaa ;)

  VastaaPoista
 7. Olen tuota samaa naulakkoa katsellut ikeassa, on tosi kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
 8. Satu, joo tuo on kyllä kiva ja näppärä , tykkään ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3