16. kesäkuuta 2013

mamin kenkä kaapilla.

Lupailin jokin aika sitten fiilistellä kesä-kengissä, tässäpä osa niistä mun omista lemppareista. 

Ekoissa kuvissa ylhäällä on Guessin sandaalit, solki säädöllä , varvas lenkki edessä , jalkapöytää koristaa ihana metallinen kolmio. Alhaalla Guessin flip flopit , malli on rento mutta siinä on sitä jotain!
Lisää rantakenkiä, Guessin sandaalit joissa hieman enemmän spesiaalia, rusetti ja timantteja, aivan superit! Rennot jalassa ja valkoinen väri ruskettuneella jalalla , ah!Belleriinat! Nämä mulla löytyy eksakt samat myös mustana , hankin raskaana ollessa ja joustivat hyvin ja olivat pehmeät kulkea . Sitä tietysti vieläkin. Merkki on Wonders ja sitä myy ainakin Stockmann. Tästä voit kurkata tämän kesän ihanimmat Wonderssit. 

Korkkareita juhliin ja iltamenoihin. Noilla Guessin mustilla ei kävellä kahta tuntia kauempaa , mutta ovat minusta tyylikkäät ja perus kokoonpanoon ehdottomasti kuuluvat.

Näissä Guessin korkkareissa lesti on täydellinen , korkoa taitaa olla 12cm, mutta siitä huolimatta näillä kävellään , tanssitaan , jopa juostaan ilta jos toinenkin. Kesäisen tekee kengästä avoin kärki, josta pilkottaa muutama värjätty varvas. Metallinen laatta edessä on superhieno. Kuluneet , mutta aina vaan niin tehokkaat varsinkin kun käy suutarissa tasaisin väliajoin hankkimassa uudet korkolaput.Loppuun vielä instagrammista poimittu viimeisin peilikuva :)

6 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä!! Tekis mieli itsellekkin muutamat korkkarit ostaa,tälle kesälle kun olis juhliakin tiedossa!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän saa alella ja myös Guessin liikkeissä huima ale ! Tykkään myön Michael Korssin balleriinoista , mut näillä mennään tämä kesä :)

   Poista
 2. Onpas sulla arsenaalia :)! Multa taitaa löytyä vain parit balleriinat, flipflopit ja yhdet korkkarit :O. Mutta puistohommissa näissäkin on yhdet liikaa :D.

  VastaaPoista
 3. Juuli: puistossa käytän noita pinkkejä flippareita ja tennareita , jotka nyt on keväästä syksyyn hyvät.. noooh näitä on kertynyt.. onneksi äidilläkin on jotain :))

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kenkiä! mutta mikäs pitää kun sulla on noin nätit jalat!

  VastaaPoista
 5. Lotta: Oi kiitos. Mulla on aika pieni jalka, mutta kengät kyllä kaunistaa :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3