29. kesäkuuta 2013

Neon raitaa By Noé & Zoë.

Tässä Nozon verkkokauppa, jossa on ihania neon värejä, raitaa , palloja jne... klik klik!! lapsille ja vauvoille. Ystäväni osti hiukan isot housut tytölleen joten nyt ne on mallattu meidän prinsessan päälle. Himpun on ilmaa reisissä ja pituutta muutama sentti ekstraa , mut ei häiritsevästi.


Housut Noe & Zoe
 toppi Beau LOves , panta Hm 

Tilasin meille myös vähän paksummat housut syksylle, mut nekin on ihan sika isot vielä, tässä kuva .Väri ilahdutti niissä ja se , että ovat paksua materiaalia, sisältäen 40% villaa, silti normaali pesuohje. Voin siis suositella Nozoa , mutta kannattaa kysyä mittoja liikkeestä sentilleen , eikä niinkuin itse tein --> sinnepäin.
Onneksi muut ale-ostokset ovatkin menneet nappiin ;)

Tuo meidän panta sopii pinkkeihin housuihin täydellisesti. Ihanuus neiti ! Niin ja kiitos Juulille ( ihana mini. ) näistä. 

Tässä vielä neonia ( vai miten se taipuuKivat ne kyllä on , mut kooksi voisin veikata 116cm, jotkut vaatteet on tytöllä nyt 104cm, se on ihan maksimi mitä alle 2-vuotias neiti voi käyttää, mut hyvässä tallessa odottavat. Pipo sopii talveenkin.

You Like? Tykkäsittekö?4 kommenttia:

 1. :D 116cm kuulostaa kyllä jätiltä, ehkä parin vuoden päästä ;)? Mutta tosi kivannäköinen tuo neulos, hyvät varmasti talvella :).

  Ja pinkit raidat sopii Zoelle tosi hyvin, eiks tämä ole vähän niinkuin hänen nimikko merkki ;)? Ja panta mätsää asuun täydellisesti ja tykkään kans harmaasta topista pinkin kaverina.

  Eli I like :)!

  P.S Toivottavasti seuraavan toimituksen kokovalinnat osuu meilläkin paremmin nappiin ja housut ei näytä kyllä liian isoilta Zoella :)!

  VastaaPoista
 2. Juuli: Joo saisivat antaa ilman noita vaatteita kun kantaja on nimensä mittainen :) Pinkki on kyllä tosi jees ja ylläri isikin tykkäs. Ja tosiaan ei oo isot nuo Lilliltä perityt. Reisissä on kuitenkin poweria ;)

  Tykkään kyllä kans tuosta paksummasta , laatu vaikuttaa hyvältä niissäkin.

  VastaaPoista
 3. Hienoja vaatteita, ja suloinen pikku neiti:)

  VastaaPoista
 4. Kati: Oi kiitoksia, tykkään varsinkin pinkistä :))

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3