15. kesäkuuta 2013

päivä auringossa.

Aamulla kello soi kuudelta . Aika lähteä omiin askareisiin . Varattiin kaverin kanssa kolme viikkoa sitten kirppispöytä Hietalahden torille ja arvaatkaapa vaan jännitettiinkö miten sää meidät ottaa vastaan. Viikko oli suht epävakaa , mutta aamulla sälekaihtimien välistä kurkkasi mun lemppari, au-rin-ko! Tavarat mukaan ja menoksi!

Aamulla kirppishaukat ovat villeimmillään. Laatikoita ja kasseja ei tarvinnut itse sen koomin purkaa , vaan asiakkaat hyökkivät aarteiden kimppuun ( jotkut aika röyhkeästikin) .  Minun oli tarkoitus kuvata kivoja lastenvaatteita , Marimekon kupposia, Guessin tilpehööriä jne. mitä vein myyntiin , mut kaikkihan ne napattiin nopeesti uusille omistajille ja minä rikastuin kivasti :)

Päivä oli onnistunut. En mennyt sen koomin muihin pöytiin ostoksille. Paitsi vaihdoin yhden vanhan keittiö - essuni (en ole todellakaan mikään pullan tuoksuinen vaimo) sandaaleihin , jotka passaa tänä kesänä tytölle :) Sandaalit on juuri sellainen juttu , että ei viitsisi hirveästi laittaa niihin rahaa , kun kesä kestää sen kaksi kuukautta ja on silloinkin on hyvin arvaamaton ( toivon silti huippu hyvää ja lämmintä kesää!! ) Merkki on Napero, jota ei olla aikaisemmin käytetty , mutta hintansa ovat väärtti , nolla euroa!


Työpäivän jälkeinen . 

Merkki Napero , nahkaa ( tai tekonahkaa?) , ehjät, säädettävät nyörit ja ylin tarralla. Väri unisex. Voila!

Kiva lauantai huipentuu nyt leffailtaan mieheni kanssa. Rentoa ja kesäisempää viikonloppua teille lukijat ja tervetuloa kaikille uusille <3

Kommentit piristää aina , thank You!

8 kommenttia:

 1. Voi että kun joskus pääsisin tuumasta toimeen ja hoitaisin itseni tuonne kirppikselle! Kuulostaa varsin onnistuneelta päivältä!

  VastaaPoista
 2. Maria: Joo mullakin kesti vuosia ja vuosia. Aattelin et ei oo mun juttu, mielummin annan ja kierrätän pois. Nyt tavaraa jää kahdelta lapselta nopeesti pieneksi ja niistä on kiva saada taskurahaa. Antoisaa oli !

  VastaaPoista
 3. Voi, kumpa oisin päässyt sun kasseihin käsiksi :)

  VastaaPoista
 4. Pitäisiköhän minun pitää jokin blogikirppis ?

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti blogikirppis pystyyn!

  VastaaPoista
 6. amalia, pistän harkintaan vakavasti ... :))

  VastaaPoista
 7. Hyvän löydön teit Zoelle :)! Minä löysin kaapista isin vanhat, nahkaiset sandaalit. Koko oli juuri passeli L:lle ja ulkonäkö miellytti. Nyt ovat matkalla suutarille ulkopohjan vaihtoon, toivotaan, ettei maksa maltaita. Niillä kelpaisi tepastella, mikäli ne helteet vielä tulee ennen syksyä.. ;)

  VastaaPoista
 8. Juuli: oi , teidän isillä on ajattelevaiset vanhemmat kun ovat säilöneet hyviä juttuja, tauluja , keinuheppaa jne? Joo toivotaan , että sandaalit saa käyttöä, täälläkin ripsinyt loppupäivän , aamulla päästiin onneksi uloskin :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3