26. kesäkuuta 2013

Pinkki kynsilakka, kakku, ja kukkia.

Juhlittiin tiistaina ystäväni synttäreitä pienimuotoisesti meillä. Hänen äitinsä tekemä mansikka kakku oli ihanan kesäinen. Suomalaiset mansikat, voiko parempaa ollakaan? Kukat vaihtoivat kantajaa kun ystäväni toi meille ihanan keltaisen auringonkukan ( josta en nyt tähän oikeen kunnon kuvaa saanutkaan ) ja sankarille oli tietysti kukat odottamassa. Nautittiin skumppaa helteisenä iltapäivänä sisällä :) Nams.

Ennen vieraiden saapumista lakkasin kynnet pinkillä. Sain pinkin lakan sävy vinkin ( pinkkejä on tuhansia, hienoja vain muutamia ) ystäväni kynsistä, jokin aika sitten. Lorealin ihanan hento pinkki on ihan lemppari kesällä , sävy Acid Wartermelon. Kuinka paljon voi olla iloa siitä , että lakkailee partsilla auringossa kynsiä keskellä päivää kaikessa rauhassa. Voin kertoa , että paljon. Lapset nukkui päikkärit yhtäaikaa ...

Loppuun vielä muutama kuva äitistä. Huivi oli päässä testailun muodossa. Farkut liian kuumat. Ja toppi joku vanha mutta edelleen toimiva Vilasta.


Olipas ihan hullun rento päivä iltaan saakka. Meillä oli myös pari muuta ystävää juhlimassa, joista paremman puoliskon kasvavaa masua oli ilo ihailla <3

8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja kaunis äiti siellä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo keltakuvioiset mukit! Minkä merkkiset ne on..? :)

  VastaaPoista
 3. Tiia: kiitos :) välillä äitikin kuvissa :)


  Annika: Nuo keltavalkoiset on House Of Rym ja Keltamustat Marimekko.

  Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Nam mikä kakku, kynnet ja mami <3!

  VastaaPoista
 5. Juuli : tykkään ite kynsistä ja mansikoista eniten ;)

  Kiitti <3

  VastaaPoista
 6. Ihana pinkki kynsilakka! Siis just se oikee pinkki! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Eikä! :DD mä katoin tätä kuvaa ja kiinnitin huomiota et ompa samannäkönen parvekkeen seinä kun meilläkin...jatkoin blogin lukemista ja katoin taas et ihan samantyylisiä maisemia näkyy! Taidetaankin asua hei samassa talossa ;)

  VastaaPoista
 8. Noel, ai kivensilmässä? :) hääää!! Sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3