3. kesäkuuta 2013

Rantakuteet

Yhtä uimareissua rikkaampana lasten kanssa! Päädyin illalla selailemaan tietysti nettiä ja lasten "juttuja" eli vaatteita ja muuta kesä sälää :)

Mini Rodinin uv-uimahaalari toimii tosi hyvin. Koko on sopiva , ei liian reilu. Huppu on ehdoton plussa. 

Mini Rodini Tiger UimahousutOtetttiin kakkos asuksi tytölle uima shortsit , ajattelin et rasvataan yläkroppaa tai pidetään t-paitaa. Mitä tykkäätte ideasta? Meillä on henkka maukan röyhelöinen tyttöjen uimapuku , mutta se on ehkä pikkasen nafti olkaimista ( eli pituus-mitta) ja siksi tyttö ei oikeen tykkää "yläosasta" , pitäisi siis hankkia kokoa isompi. Mielestäni nämä shortsit käy pikkutytöille yhtä hyvin kun pojillekin, ehkä me joku toppi laitetaan jos tarve vaatii. 

Meillä on niin ihana vesipuisto kodin vieressä , että varusteita tarvitaan :) 

JUOMAPULLOT **uutta** Muutama Skip Hopin juomapullo klikkautui myös ostoskoriin , Lasten Taikamaasta. Vajaa kaksi-vuotias tyttö on ollut aina huono juomaan , ensin ei kelvannut tuttipullot ja nyt ei nokkamukikaan, lasista kaikki menee rinnuksille. NYT on ehkä löytynyt hyvä reissupullo , taittopillillä :) 

Tämmöisiä, mitä vielä tarvitaan? 

En ole mikään väline-urheilija, mutta on se helpompaa lasten kanssa kun on toimiva hoitolaukku sisältöineen mukana reissussa. Huomenna koitetaan olla ulkona koko päivä :) ah, odotan , nyt nukkumaan.


Ö I T Ä.

Ps. kaikki vinkit kesä-ulkoiluun ja uimiseen pienten kanssa otetaan vastaan! 


2 kommenttia:

  1. Tuo rodinin uv puku näyttää kyllä hyvältä!Ehkä ensi kesänä testataan mekin!

    VastaaPoista
  2. On kyllä helppo ja hyvä käyttöinen , ajaa kyllä asiansa, nyt on ollut niin hellettä , että oiskohan pitkähihaisilla uv-vaatteila jo paahtunut. tietysti lapsen ihon suojaus on tärkeintä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3