28. kesäkuuta 2013

Seitsemän kuukauden ikäinen...

Sinä pieni Mies olet jo kovaa vauhtia oppimassa konttamaan lujaa. Ryömien pääsee kuitenkin minne vaan, niin eihän se kai kiire ole kontilleen. Istuskelet toisella kankulla käden varassa , vaikka osaat kyllä istua tomerasti ilman mitään tukeakaan. Nouset polvien varaan, uhups, hienoa hienoa! Nukut täyden yön , ilman syöttöjä , omassa pehmeässä pedissä , mutta sänky on liimattu äidin viereen , vielä pitkäksi aikaa. Kasvat huimaa vauhtia ja elokuussa kuullaan mittoja neuvolassa, sillä olet jo niin iso , ettei sinua tarvitse ihan joka kuukausi viedä puntarille. Syöt viisi ateriaa päivässä, äitin tai isin lusikoimana. Pari kertaa päivässä nirsoilet tai et ole nälkäinen , joskus maistuu hyvin. Lemppari on kana , ihan missä tahansa kastikkeessa niin ja maitopullo. Jokeltelet, hymyilet ja naurat paljon. Lempilausumasi on aina "häää" . Viet isosiskon lelut. Sisko on edelleen sun suurin idoli.


Vaikka oletkin vielä pieni, sulla on jännä flirtti silmissä, tuumii äiti ja isi ;)
6 kommenttia:

 1. Ihana pieni Mies, vastahan hän oli 5kk :)
  Komiat taidot ja ihana kuulla että yöt sujuvat vailla syöttöi ja heräämisiä :).
  Meillä oli tässä iässä neuvola ja nyt seuraava 10kk iässä.

  VastaaPoista
 2. Tiia: Kiitos. Taidot ovat kyllä yllättäneet minutkin, esikoinen oli eri maata ;) yöt ja päikkärit on hallussa. Aika pieniä annoksia syö, mutta kai se kasvaa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle ihanalle miehelle <3!

  VastaaPoista
 4. miten ne vauvat kasvavat ja kehittyvätkin noin nopeasti.. Mulla 10 kk ikäinen tyttö ja meillä aika samanlaista menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä :)) kovaa on kehitys ! Tosiaan meidän esikois-tyttö oli kans hitaampi " liikkeissään " äitin vauva se vaan kehittyy vinhaan !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3