25. kesäkuuta 2013

Tunnustus!


    
Heipsa, kaikki ihanat lukijat ja kanssa bloggaajat. Sain kuukauden päivät sitten tunnustuksen Juulilta blogista Ihana mini. Kiitos kaunis vielä sinne. Nyt on minun vuoroni kertoa , mitkä blogit ovat super-suosikkejani. Tai no , niitä on kyllä monta, koneelle istahdettuanu toivon aina , että kaikkiin seuraamiini blogeihin olisi tullut jokin uusi postaus, niin ja , että jospa taas tänä iltana löytäisin jonkun ihanan uuden blogin.

Minun blogissani , jaan arkeamme , toisinaan suht avoimesti, mutta usein kivan tarinan ja kuvien kera. Lasten vaatteisiin olen super-rakastunut. Lasten valokuvaamisesta tykkään sitäkin enemmän. Joskus uskallan kuvaan itsekin. Tuon mieheni tarinoihin silloin tällöin. Joskus uppoudun maisemiin ja joskus pyydän tai jaan vinkkejä ja linkkejä :) Aika rentoa höpinää siis. Kirjoitan tässä hetkessä.

No mutta, niihin teidän ihaniin blogeihin.

Laura ja Sunnuntailapset, Aivan uskomattoman kivaa tekstiä, kera huumorin , mutta myös niin aitoja mielipiteitä. Tällaisen blogin äärelle on kiva istahtaa iltapalalla. Asiaa laidasta laitaan :) Tääänks.


Marian under my motherly wings Linkkejä aivan ihaniiin lastenvaate ja sisustus putinkeihin täällä nettimaailmassa, ja kerrassaan tyylikkäät lapset. Marialta saa aina vastausen kysymyksiin ja mietteisiin ;). Eli kivan avointa meininkiä! Kiitos.

Tiia ja Elämäni miehet
Blogissa seikkailee kaksi veikeää pikku-poikaa kera upeiden lastenvaatteiden. Poikien touhua ja kehitystä on ilo lukea, varsinkin kun meillä on niin saman ikäiset lapset . Cheers!


Tässäpä muutamilla sanoilla kerrottuna miten hyviä te ootte! Näitä lähes joka iltaisia blogi-hetkiä en vaihtaisi hevillä pois <3


4 kommenttia:

  1. Voi kaunis kiitos sinulle ihanasta tunnustuksesta ja sanoistasi :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, kiitoskiitoskiitos, ihanaa oli avata töistä tultua blogger ja lukea tämä! <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3