30. kesäkuuta 2013

Voihan ale, Rea!
Tämmöistä tarttui haaviin , sen jälkeen kuin möin kirpparilla vanhoja pois!


KOM, Cloud top summer Aarrekid, RaitapaitaPopupshop, Haalari, B
Mini Rodini, Sukkahousut, MustaBobo Choses, Hihaton kalabodyPopupshop, Baggy leggings, Black

Tytölle on tulossa Mini Rodinin pinkit leggarit ( ne ihan perus , en nyt saanut niistä kuvaa ) ja mustat sukkikset , ylä-osiksi Aarrekidin pitkähihainen raita paita ja uusi tuttavuus ( ainoa mikä ei ollut alessa ) Kids on the moon:in paita kivalla vaalean punaisella pilvellä. Pojalle Popupshopin onepiece ja alle Bobo chosesin lyhythihainen body.

KOM - vaatteita olen katsellut jo pitkään ja nyt Lillassa ( Kids on the moon valikoima!! ) asioidessa päätin ottaa tämän kivan paidan tytölle. Vähän hempeyttä mutta kuitenkin rento , hihat mahtavat olla melkein kuin 3/4 ja tämä "roikkuu" päällä tunikamaisesti. Kom - valikoimassa on tuotteita myös pojille, esim. trikoopaitaa tai vähän roikkuvia housuja , check check!! Kuvassa viimeisenä baggyhousut pojalle. Vaikka ostoskorini näyttääkin aika värittömältä,  tykkään noista Popupshopin vaatteista tosi tosi paljon. Nämä baggyt on meidän lemppareita myös , voit lukea niistä täältä , aijemmassa postauksessani.

Leggarit oli 18e sukkikset 14e body 19 e , jumpparista taisi saada melkein 20e pois ja Aarrekidin paita oli 19,50e ( ei paha? ) Raaskiipahan käyttää tarhassakin ;) ( aina hyvä syy ostaa ;) ) Minulla ei ole aleihin mitään tiettyä ale-listaa , mitä saan ostaa ja mitä en , mutta sen tein , että otin kaikki vaatteet kokoa isompana kuin nykyiset , esim Rodinin leggarit on kokoa 104-110 cm myös tuo Aarrekidin paita on 110cm ( edelliset tytöllä 100cm) eli ihan jees :)
Alla New Generalssin pussimainen huppari , kaposilla hihoilla.  Täällä New Generalssia ja muuta ale-vaatetta, verkkokauppa on Ruotsalainen Lilla mode, missä pläräsin myös vaatteita kivan tovin ;) Ja , ihastuin.

Hoodie Cape
Voisin käyttää itse samanlaista , ahhh mistä semmoisen saa???
Ihan ei viitsi varastoonkaan ostaa vaatetta, vaikka otinkin sievästi tuota kasvunvaraa, on vaatteen oltava silti heti käytettävissä. Juttelin juuri kaverini kanssa jolla 5- ja 3-vuotiaan lapset , että kuinka nyt varmaan tämä koko 98 / 104 menee meidän tytöllä pitkään , niin hän siihen kertoi kuinka ne kuitenkin nopsaa kasvavat . Byhyy ! Onneksi osa vaatteista jää kuopukselle ja saahan näistä netti-kirppareilla omia pois jokseenkin , kun pieneksi jäävät ( ja JOS raaskii myydä ) Vähän kesähurvittelua , eli syysvaatteita. a-pu-a.

Onneksi meillä pitäisi olla välikausi vaatteet ja kengät molemmille hanskassa , joten niihin ei mene aikaa, vaivaa , eikä rahaa nyt syksyllä, asia Check!

Tällainen Rea täällä !


6 kommenttia:

 1. Minäkin katsoin noita popushopin vaatteita meille, mutta jäivät tilaamatta. Nyt harmittaa :)

  VastaaPoista
 2. Tiia : jos kuitenkin muutat mielesi niin löytyy babyshop.com samoin lilla modesta, ja joitain vielä Lilla Companysta !!


  :) ihania on !

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja aleostoja :)

  Ja aivan ihanat noi edellisen postauksen vaatteet! Sopii niin hyvin teidän söpöliinille <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3