25. heinäkuuta 2013

Crazy in love, hulluna roboihin.

Tulipas värikäs , ( ja sekava kuva ) mutta näitä meidän pian 2-vuotta täyttävä Tyttö toivoo. Voin kertoa , että tuo Corby Tinderstickin toppi / mekko on jemmassa, ostin sen vähän aikaa sitten Lilla Companyn alesta, samoin noita tatskoja löysin Lillasta. Synttäreille tulee pienimuotoinen robo teema. Ainakin äidin ostamien lahjojen suhteen. Ferm livingiltä otin kaksi ihanaa robo tyynyä, (joiden toimituksessa kestää tovi, täältä ) koristamaan Tytön sänkyä. Paapiin julisteesta minua vinkkasi Nunju, kiitos vielä sinne. Julisteita myy Ruko design shop

Meillä on muutama Sesame streetin lasten elokuva , jossa Elmon kaverina on robotti. Elokuvaa on katseltu Tytön kanssa jo vuosi , lähes päivittäin. Leffa on aika opettavainen ja siinä on paljon lauluja, pohdintoja ja lapsille sopivaa viihdykettä. Lopussa robotti tanssii iloisesti :) Lienee tästä buumi alkanut. Ei nyt ihan koko kotia peitota roboteilla, pienissä määrin kauniilla jutuilla. Kuten nuo Fermin tyynyt , mä niin odotan niitä. Posti tuo jo! 

Mitä teidän lapset fanittaa? Yksi julistekin voi tehdä pienen niin onnelliseksi, seinällä sama tuttu juttu katselee aamuin illoin :) Ihanaa.

7 kommenttia:

 1. Meillä on Kaapo ihan älyttömässä suosiossa :) vois kattoa samaa jaksoa vaikka 10krt putkeen ja ei tylsistytä. Heh.

  Laulut on meillä nyt fanituksessa :) sai synttärilahjaksi kirjan jossa on säestys/nuotit ja sanat 50 lastenlauluun! Ollaan laulettu sanon vain :) mut on paras kirja ikinä!! Suosittelen.

  Mukavaa viikonloppua teille! Meillä on vapaata ku P menee mummilleen koko viikonlopuksi hoitoon. Qstock kutsuu, jaiks!

  Mari ja Peppi

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa nauttikaa Marsa vapaista! Mikä ton kirjan tekijä on?

  Kivaa loppu kesää. Terkut P:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nimeltään soiva laulukirja. Soile perkiö tais olla yks tekijä ainaki. :)

   Poista
 3. Meillä fanitetaan cars elokuvaa ja ykkönen tuo Salama McQueen. Salama kulkee meillä pojan matkassa läpi koko päivän. Voi hitsi jos se on vaan hukassa niin sitä metsästetään kissojen ja koirien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Rodinilta salama kuosia ? Ihana poika , joo lelut / elämän kumppanit on löydyttävä !! ;)

   Poista
 4. Meillä kans Kaapo on ykkönen :). Postimies Pate tulee kakkosena ;). Ja L tykkää kans kovasti laulaa <3.

  Munkin pitäisi hankkia lastenhuoneisiin postereita. Pitää palata siihen sun postaukseen, jossa oli jotain aiheeseen sopivia nettikauppoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla puuttuu kehyksii , oon miettiny toimiiko sinitarra vai onks se ihan kuvan pilaamista ? Löytykö ?

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3