14. heinäkuuta 2013

Gugguu , äidit ja tyttäret.

Lupailin viikko sitten postailla viikon verran vain lapsista ja lasten vaatteista. Aihe piirini kuitenkin pikkaisen luisui kaikkeen mahdolliseen , sillä meillä oli aivan ihana viikko ja postauksia keksisi vaikka ja mistä. On ihanaa illalla katsella kuvia läpi ja bloggailla. Mutta ei sen niin väliä. Tänään vietettiin äiti tytär aikaa. Matkattiin Tytön ja äitini kanssa syömään Helsingin Mestaritalliin. Kiva ravintola sijaitsee aivan Hietaniemen rannan läheisyydessä. Kerrassaan ihana iltapäivä taittui iltaan kolmisteen tyttö porukalla. Matkalla kotiin päin poikettiin vielä Töölön leikkipuiston liukumäessä.Huppari / Mini Rodini   Legginsit / Gugguu    Toppi / mo´i   Kengät / Hummel

 Kuvissa tytöllä on rennot ja ihanat Gugguun legginsit. Tykkään tosi paljon noista kaksi-värisistä lahkeista. Materiaalissa en huomaa moitittavaa parin pesun jälkeen , vaikka ostinkin leggarit kakkos laatuna. Yksi mieti minulla kuitenkin on , mitä jos ostan leggarit musta - valkoisena , miten helppoa pesu on , onko valkoinen lahje hetimiten musta? Nooh, ei vaate pohdintoja sen enempää.


Laitettiin ennen ravintolaan lähtöä, huulikiiltoa , koruja , nutturat ja helmet. Love Her. <3 Kuva instagrammin puolelta , löydät meidät sieltä nimellä realili . 
10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia niin äidistä kuin tyttärestä :)

  Meillä on ollut kanssa aivan mahtava viikko :). Jokaiselle päivälle riittänyt ohjelmaa, joten aiheita olisi mutta tuntuu että aikaa ei kaikkeen :). Ja meillä kanssa ollut vuoretellen toisen kanssa aikaa, niin helppoa kun mies on kotona. Voi taaperon kanssa lähteä kaveria tapaamaan, ja vauvan kanssa saa aikaa viettää kotona :). On tämä vain mahtavaa aikaa <3

  Oikein mukavaa ensi viikkoa teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiia !
   Niimpä , meilläkin vauva sai laatu-aikaa isin kans kotona . Tyttö oli kyllä sippi ravintoloinnin jälkeen ja kerkesin itse vielä vauvan kanssa nauttimaan kylvyn !

   Ihanaa ja helppoa !

   Kivaa alkavaa viikkoa teillekin ! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia:) meiltä löytyy gugguulta musta-valkoset leggarit ja ne on kyllä pysyny hyvänä,pientä pesuhaituvaa pinnassa mutta ei muuten moitittavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okke , kiitos , eiköhän niissä oo joo laatu kohdallaan ku on vaan huolellinen pyykätessä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Tosi hauskat nuo kaksiväriset leggarit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on , kiitti ! Tulispa syksyllä joku uus väri kombinaatio ?

   Poista
 4. Kaipasit Facebookissa pesu vinkkejä :-D Pysyy hyvänä kun et käytä valkaisevaa pesuainetta ja heität pyykin sekaan värinkerääjäliinan (kestokäyttöisen) ja peset valkoisten kanssa. Vältä samassa koneessa neuleita tai pörröisiä huppareita joista voisi irrota nukkaa mustaan osuuteen. No sekin lähtee tarrarullalla mutta on työlästä. Näin meillä ovat eri väri lahkeet pysyneet kaikki hyvinä, värit pysyneet ja valkoinen on edelleen valkoinen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, ois hei kiitos. Joo tarrarulla on työläs ja inhottava. Mistä tuollaisen liinan saa tuo on minulle ihan uusi juttu vaikka ikäni olen huolella omatkin vaatteeni pessyt ;)

  VastaaPoista
 6. Liinoja saa ainakin prismasta ja stoccalta, dr. beckmann värinkerääjäliina ja tosiaan kesto. Mä oon välillä pessy mustat valkoiset ja värilliset sekaisin kahden liinan kanssa, kun ei pyykkiä oo ollu koko koneellista ja kaikissa värit pysyneet ominaan. Myös valkoiset. Voin siis todella suositella. Ainakin mun pelastus ollu ja meiän perheen, kun mieskin oppinu heittämään ne kaksi liinaa joka koneelliseen (paitsi pelkkään mustaan) niin ei haittaa jos joukkoon on eksynyt jotain ylimääräistä :-D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi , kiitos, minulla onkin tuon merkin tahranpoistaja käytössä ja olen ollut tyytyväinen... Jees. Ensi kerralla pitää stokkalta hakea :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3