19. heinäkuuta 2013

Gugguun ale!!Tänään on Gugguun verkkokaupassa alennettu hintoja entisestään. Kokoja on niukasti tietyistä vaatteista , kuten hupparit ja isommat trikoopantsit. Legginssejä on kuitenkin vielä hyvin jäljellä. Kakkoslaatuna (jossa en ole itse huomannut mitään moitteita , saatuani myöskin huippuhyvät pesu vinkit, kiitos siitä) myynnissä oleville legginsseille jäi hintaa alle 12 e !! Kipin kapin ostoksille. 


  
Meille tarttui mukaan leggarit molemmille lapsille...Trikoopaita tytöille, mustavalkoinen

Trikoo pantsit, keltainen
Kuvat otettu käyttöön Gugguun verkkokaupasta.

Uutta mallistoa odotetaan kovasti. Mitkä ovat teidän lemppareita ja mitä odotatte? Mä odottelen kyllä ainakin bodeja , josko tulisi kokoon 86 saakka? Niin ja milloin ne muuten tulee , jo nyt elokuussa? Muutoin meidän body-juna meni jo ;)

Hauskaa viikonloppua, shoppailun merkeissä , ken ties ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä katsomassa, olisiko meidän kokoja vielä. Leggarit nimenomaan ollut hankintalistalla :).

  En niin intona odota gugguun syksyä, kun miellän nämä kuitenkin aika basic-vaatteiksi. Hyvä olla, mutta ihanampiakin löytyy

  VastaaPoista
 2. Juuli: Kyllä, samoin , ainakin odotan koko Lillan ja Pikkuotuksen tarjontaa.. :) Mä haluisin perus kivoja bodeja lisää. Joten toi Gugguu vois olla hyvä. Trikoo pantsit mustana haluisin tytölle.. Mut joo meilläkin kaikkee vähänksi aikaa, kun hankintalistalla ei ole kuin ph-paitoja. Niitä lienee tulla kohta uusia esmi. Rodinilta ;) jeiii!!

  VastaaPoista
 3. Mä yritin tilata, mutta nettisivut jumuitui.
  Noooh, säästyipä rahat ;)

  VastaaPoista
 4. Mira: voi ei, se on kyl ärsyttävää, mul sattui sama Finnishdesignshopissa yks ilta , mut meni lopulta tilaus läpi.. Netti kaupoilla ruuhkaa illalla.

  VastaaPoista
 5. Miten noita pitää pestä? Onko teillä tullut yhtään haituvaa tai nukkaa ja mitä värejä teillä on?

  VastaaPoista
 6. Tessa: tietty vähän tulee ajan kanssa... Pesu niinkuin muutkin " paremmat " vaatteet , nurinpäin, samanväristen kanssa , mahdollisesti nestemäinen pesuaine , myös värinkerääjä liinasa voi käyttää :) Näin mulla toimii ...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3