28. heinäkuuta 2013

Käärö nousee tukea vasten..

Meidän ihana vauva on jo kahdeksan kuukauden ikäinen , merkkipaalu saavutettiin tänään. 

Tällaista on elämä vauvan kanssa nyt...

Heräät aamulla ensinmmäisenä, et kuitenkaan hirmu aikasin , yleensä vasta lähempänä kello yhdeksää. Hamuilet joskus yöllä maidolle, vaikka veikkaan syyksi enemmänkin tapa-juomista, hammas-kipua kuin nälkää. Et anna pukea vaatteita päälle, vaan kiemurtelet ja karkaat , katsot silmiin ja naureskelet. Välillä korotat ääntä, huutelet ja huhuilet. Syöttötuolissa kiikut kuin heinämies, haluat juoda maidon pullosta itse. Sinua syötetään lusikalla viisi kertaa päivässä. Ainakin viisi kertaa päivässä marssitaan myös vaipan vaihtoon. ( Sinä haluaisit kylppäriin aina , senkin putkimies). Sinulla on housuvaippa, sillä saat teippi vaipan itse pois. Yksi aamu heräsit ilman yökkäriä. Olit avannut vetoketjun ja repinyt vaatteet pois. Kävelet tukea vasten ja konttaat lujaa. Kaksi hammasta on alarivissä komistamassa sinua. Olet ihan hirmu reipas vauva. Tykkäät kun sinulle lauletaan ja iloitset jos laulu on entuudestaan tuttu. Härnäät siskoa, vaikka tarkoitat hyvää. Lempilelusi on isin Xbox ohjain , osaat myös laittaa Xboksin päälle. Sisko hurraa sinun suoritukselle!

"Hyvä vauva!!"
POJALLA: BODY / HM  LEGGINSIT / GUGGUU


10 kommenttia:

 1. Hauskasti kirjoitettu :) Ihana pikkuinen, taitava :)
  Ja noi legginsit, ahh! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kyllä noi leggarit!! Tommoset kirjoittelut&ajat on niitä kun hetken ajattelee aina et kyllä se yks pirpana ois vielä kiva ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mäkin tykkään noista leggareista , sopii hyvin pojallekin.. :) Ja tää on kyllä niin iso poika jo , missä mun vauvat?

   Poista
 3. Ihana vauva ja ihana kertomus hänestä <3! On kyllä reipas ja taitava tapaus! Onnea merkkipaalusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Hän on kai tullut äitinsä ;)

   Poista
 4. Voi mahdoton kuinka söpöjä pikkuisia teillä! :) Vastavierailulle tulin ja jään mukaan kurkkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun löysit tänne. :) Kiitokset!

   Poista
 5. Aika meneekin niin nopeasti ja kovin äkkiä nuo vauvat oppivat ja kehittyvät. P..s. Vieläkin pakko vaan ihailla noita kiharoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiimpä aika menee kuin siivillä! Noi kiharat on ylisödet, oon meidän perheen ainoo piikkisuora hiuksinen , tai no on mulla kiharrin ;)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3