18. heinäkuuta 2013

Laatu aikaa.

Tänään pääsin shoppailemaan ja syömään lounasta erittäin laadukkaassa seurassa. Parhaassa mahdollisessa. Olin kahdestaan poikani kanssa liikenteessä, tätä tapahtuu niin harvoin , jopa liian harvoin. Emme voineet ottaa Tyttöä mukaan sillä menimme shoppailemaan hänelle synttärilahjaa. Robotti pipo siis ainakin löytyi. Samalla tosiaan nautittiin lounas ulkona ja vaunuiltiin. Poika jaksoi tosi hyvin , kunnes päikkäri aika koitti ja hän nukahti vaunuihin. Kotiin tullessamme sisko oli vielä unilla ja me leikittiin olkkarissa kolmisteen isin liityttyä seuraamme.

Body / Beau LOves   Housut / Popupshop 


Joskus päivät kahden pienen kanssa ovat rankkoja, mutta silloin tällöin kun olet vain yhden ihanan kanssa saa siitä kyllä molemmat niin paljon irti. Kivaa kun isi on lomalla ja meillä on mahdollisuus ottaa arjesta vapaata :)

Ps. Tänään oli eka kylmempi päivä aikoihin, viimeiset neljä viikkoa ollaan nautittu enemmän ja enemmän auringosta , uikkareista, ulkoruokailuista ym. Tänään kurkkailin kuitenkin Mini Rodinin facebook kirppikseltä pitkähihaisia molemmille jo sillä silmällä. Niistä ja mahdollisista bongauksista lisää myöhemmin...


Kivaa loppu viikkoa kaikille. Kiitos kommenteistanne!

3 kommenttia:

  1. Nuo hetket yhden lapsen kanssa ovat kyllä ihania ja virkistäviä <3. Mies ollut taas niin söpönä liikenteessä :).

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta yhdistin sut instagram nimimerkin taakse :)

    VastaaPoista
  3. Mira: Parempi myöhään kun ei milloinkaan , tervetuloa mukaan tänne bloginkin puolelle :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3